Aspirator Industrial

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aspirator Industrial, un produs Nilfisk. Aspirator industrial ic, nilfisk aspiratoare stabil este un in priv este designul si performantele in cadrul aspiratoarelor umed uscate. un sistem filtrare inovativ, performate ridicate si un design robust aspiratoarele din reprezinta solutia suprioara profesionistii care cauta un aspirator si fiabil. Aspiratoarele din aceasta gama sunt prevazute garnituri speciale sigilare si sisteme automate curatare filtrelor fiind astfel destinate in special in sectorul productiei si constuctiilor. Infiniclean sistem scuturare automat filtrelor fara afectarea performantelor filtre membrana eficienta filtrare, push clean sistem scuturare filtrelor semi automat clasa filtrare sistem filtre duble in varianta filtrare hepa sistem multifit accesorii curele cauciuc, loc scule si optional carucior un transport cat mai usor optional filtr racirea motorului si colector aerul evacuat filtr principal cablu electric m. Debit aer aspirare mbar kpa pmax piec conectare la retea nivel zg Categoria Aspiratoare. Pentru preturi avantajoase vezi Aspiratoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Curatenie:
Masina Frecat Aspirat Impinsa
Masina Frecat Aspirat Impinsa

Este o masina de curatat aspirat pardoseli cu sistem Ecoflex, ce are o latime de 430 mm si o capacitate de 30 litri. Compacta si foarte manevrabila, este ideala pentru curatarea eficienta a pardoselilor...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Cu o greutate neta de 11,7 kg si o lungime de 701 mm, acest ciocan demolator este usor de manevrat si ofera utilizatorului confort in timpul lucrului. Cu toate acestea, trebuie mentionat ca greutatea bruta..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul are un design ergonomic care faciliteaza manevrarea si transportul. Poate fi utilizat in diverse domenii, precum constructii (case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport),..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat genereaza un nivel de zgomot de aproximativ 82 dB LWA. Greutatea neta a masinii este de 49,2 kg, iar greutatea bruta este de 56 kg. Aceasta are dimensiunile de 520 mm..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.