Aparat Taiere Plasma

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Taiere Plasma, un produs Hyundai. Aparat usor si versatil taiere tabla metalica pana. Tehnologie. Livrat set complet accesorii. maxima placi clasa protectie nominala. Plaja reglaj curent randament. Clasa izolatie alimentare presiune lucru cicl functionare set livrare torta taiere duza de. este masa cablu, si mufa. perie sarma. masca sudura. regulator presiune. cutie carton. Categoria Aparate Taiere Plasma.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Kitul livrat impreuna cu aparatul de sudura include un pistolet TIG, cu racire cu apa si o lungime de 4 metri, un cablu de masa cu sectiune de 25 mm2 si o lungime de 3 metri, cu mufa tata DX50. De asemenea,..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este un invertor trifazat, care asigura o alimentare stabila si puternica. Display-ul digital incorporat ofera utilizatorului informatii precise si usor de citit despre setarile de sudura. Acest..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Caracteristicile tehnice ale masinii sunt impresionante. Aceasta are o capacitate de rindeluire de 8.5 metri pe minut, o latime de lucru de 304 mm si o adancime de lucru reglabila de la 0 la 3 mm. Adancimea..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Un aspect important al acestei masini este functia Soft Start care asigura pornirea lenta a masinii pentru a proteja atat masina cat si reteaua electrica. Carcasa masinii este ajustabila si are un adaptor..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.