Aparat Sudura

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Sudura, un produs Bisonte. Aparat sudura, a, aparat sudura inverter electrod, tehnologie avansata insulated gate bipolar transistor. Invertor inalta frecvena, reduce semnificativ greutatea aparatului. Reduce cantitatea oel cupr utilizata, imbunataete in mod semnificativ eficiena, economii energie. comutaie mai mare decat frecvena audibila, acest aparat aproape elimina zgomotul in funcionare. Mod avansat comanda. Strategie avansata comanda. imbunataete in mod semnificativ modul funcionare al aparatului. Tehnologie buna sudura. Adaptare completa la electrozi sudura acizi sau bazici. funciei iniializare facila arcului, se produc puine scantei, curentul stabil, etc. Funcionare inteligenta inverterului digital control digital al curentului puterii indicator ieire compacte, uor manevrat gama extinsa, puteri mono trifazice. Cabl suport electrozi cablu clete masa masca sudura sticla perie ciocanel zgura caracteristic aparat invertor redresare in gol, curent ieire iei Categoria Invertor Sudura Mma. Pentru preturi avantajoase vezi Invertor Sudura Mma Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Aparatul este ideal pentru diverse aplicatii de sudare intr-un mediu de protectie de gaz, utilizand procedeul TIG. Datorita stabilitatii excelente a arcului la variatia tensiunii de alimentare, acest aparat..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este un invertor trifazat, care asigura o alimentare stabila si puternica. Display-ul digital incorporat ofera utilizatorului informatii precise si usor de citit despre setarile de sudura. Acest..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este un instrument puternic, conceput pentru lucrarile de demolare si spargere. Cu o putere de 1500 de wati si o frecventa de batai intre 950 si 1900 bpm, acesta asigura o eficienta..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul are un design ergonomic care faciliteaza manevrarea si transportul. Poate fi utilizat in diverse domenii, precum constructii (case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport),..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.