Aparat Sudura Invertor

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Sudura Invertor, un produs Jasic. Aparat sudura invertor lesynerg detaliata aparat sudura a, tehnologie inverter. utilizat toate tipurile electrozi, rutilici, bazici, inox, fonta. Foarte util datorita greutatii reduse. volum si consum redus. un reglaj continu al curentului sudura ajutorul potentiometrului reglaj. Amorsare usoara datorita curentului continuu,penetrare buna materialului sudura. Compact, usor si modern. Cuple conectare este dotat ventilator care mar este sudura. Arc force transfer uniform al picaturii sudura la inceputul sudurii, hot start amorsare usoara. Electrozi utilizabili. Clasa izolatie curent maxim in durata activa in. Categoria Invertor Sudura Mma. Pentru preturi avantajoase vezi Invertor Sudura Mma Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Datele tehnice ale aparatului includ o tensiune de alimentare de 380 V si o gama de curent reglabila intre 10 si 250 A. Curentul la 60% este de 115 A, iar aparatul poate utiliza electrozi cu dimensiuni..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Pentru a initia un arc electric, aparatul utilizeaza amorsarea prin inalta frecventa. Aceasta asigura o pornire rapida si sigura a sudurii, minimizand timpul de pregatire si maximizand eficienta muncii...
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un aspect important al acestui instrument este controlul constant al vitezei, care mentine viteza de lucru constanta indiferent de incarcare. Acest aspect iti ofera precizie si control si asigura o performanta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.