Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Ciocane Rotopercutoare:
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular de masa cu glisare pentru taieri inclinate fara acumulatori este un utilaj avansat, ideal pentru lucrari profesionale care necesita precizie si eficienta. Are un design modern si o..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste setul de livrare, acesta include un limitator de adancime, un surub M4x10, o masca de protectie si seturi de lame de taiere pentru diferite dimensiuni de filet. Este important de mentionat..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfecele asigura taieri curate, fara a deforma materialul. Aceasta inseamna ca veti obtine rezultate precise si uniforme, fara sa va deteriorati materialul. De asemenea, functia anti-restart ofera protectie..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator are un nivel de presiune acustica de 88 dB(A), ceea ce il face un echipament relativ silentios in comparatie cu alte modele. Nivelul puterii sonore este de 99 dB(A), iar nivelul vibratiilor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.