Purificator Aer

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Purificator Aer, un produs Soehnle. Purificator aer soehnle airfresh clean purificatorul aer un aparat modern scopul principal filtra aerul dintr incapere. Purificatorul aer soehnle airfresh clean elimina pana. din alergeni praf polen sau bacterii. filtrare trei straturi format din pre filtr he si carbon activ indeparteaza particulele praf parul sau mirosurile neplacute din aer lumina uv conectabila distruge alti germeni ramasi in aerul filtrat. Aerul purificat readus in camera uniform si linistitor astfel incat purificatorul poate fi utilizat chiar si in dormitor. flux aer soehnle airfresh clean purifica aerul unei incaperi mai mult trei ori ora. Viteza ventilatorului poate fi setata manual in trei trepte diferite. asemenea puteti seta timpul functionare intre si folosind functia cronometru. un somn linistit in timpul noptii purificatorul aer functioneaza fara niciun fel iluminare. Purificatorul functie schimbare filtrului atunci cand necesar un aer curat si sanatos in mod Categoria Purificatoare Umidificatoare Dezumidificatoare Aer.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Purificatoare Umidificatoare Dezumidificatoare Aer:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este echipat cu o serie de caracteristici si functii care il fac eficient si confortabil pentru lucrarile de gaurire si daltuire. Functia AVT (Anti-Vibration Technology) este un sistem..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator are un nivel de presiune acustica de 88 dB(A), ceea ce il face un echipament relativ silentios in comparatie cu alte modele. Nivelul puterii sonore este de 99 dB(A), iar nivelul vibratiilor..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Controlul electronic al turatiei este o caracteristica utila, deoarece permite utilizatorului sa selecteze viteza optima de lucru in functie de materialul pe care il lucreaza. Acest lucru ajuta la evitarea..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Un aspect remarcabil al acestui fierastrau cu banda este reductorul planetar in doua trepte, care asigura o turatie optima a benzii de taiere. Acest lucru permite utilizatorului sa regleze viteza de taiere..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.