Motosapa Benzina

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Motosapa Benzina, un produs Stanley. Motosapa motor benzina stanley. sgt hsolurile grele necesita atat datorita duritatii lor cat si faptului ca sunt cele mai roditoare. putea profita din plin proprietatile acestui sol recomandam utilizarea motosapelor special proiectate echipate motor dinkking in timpi. Motosapa echipata manere ajustabile manevrabilitate mai buna si roata din cauciuc transport. lame lame ale motosapei sunt din otel au un si sunt dispuse pe un ax latimea de. suplimentare motor in timpi pornire manualacapacitatea rezervorului de. Lghidon reglabil pe latime lucru lucru greutate. putere cpcapacitate cilindrica cc. Recomandata pregatirea terenului la culturile porumb gra si orice alte cereale. fel usor puteti pregati terenul stratrurile morcovi patrunjel rosii sau alte legume indiferent sezon. Categoria Coase Electrice Motocoase. Pentru preturi avantajoase vezi Coase Electrice Motocoase Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Coase Electrice Motocoase:
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Cu o greutate neta de 11,7 kg si o lungime de 701 mm, acest ciocan demolator este usor de manevrat si ofera utilizatorului confort in timpul lucrului. Cu toate acestea, trebuie mentionat ca greutatea bruta..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul are un design ergonomic care faciliteaza manevrarea si transportul. Poate fi utilizat in diverse domenii, precum constructii (case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport),..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.