Masina Insurubat Gaurit

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Insurubat Gaurit, un produs Dewalt. Gaurit ion. compact statie incar care. Masina compacta gaurit si insurubat acumulatori ah. Transmisie complet metalica trepte turatie sporita si viata mai lunga uneltei. Cupl reglabil pozitii insurubari consistente in diverse materiale. inteligent al comutatorului permite un control total in aplicatii. Lealb stralucitor temporizator vizibilitate sporita si functionalitatea unei lanterne. ergonomic imbunatatit al manerului acoperit cauciuc spor este confortul utilizatorului. Platforma acumulatorilor glisanti permite schimbarea mult mai usoara si mai rapida acestora fiind prevazuti si indicator al nivelului incar care. Incarcatorul multi voltaj compatibil la acumulatorii glisanti din de. si. Agatatoarea curea din otel si suportul magnetic biti asigura solutii depozitare si transport bune. din inteligenta acumulatorilor conceputa eficienta si rapiditate in aplicatii. Categoria Masini Gaurit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Gaurit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Setul mai include o statie de incarcare multi-tensiune, care permite incarcarea simultana a mai multor tipuri de acumulatoare. De asemenea, are doua cutii de transport Tough System, care asigura protectia.
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

Caracteristicile de siguranta ale mixerului includ un sistem de prindere M14 cu montaj standard, care garanteaza stabilitatea si securitatea amestecarii, precum si un sistem de siguranta care minimizeaza.
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Aceasta masina ofera adancimi mari de frezare la o greutate redusa, ceea ce o face usor de manevrat si controlat. Reductorul si aparatoarea masinii sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, asigurand..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul constant al vitezei si controlul electronic al turatiei permit utilizatorului sa ajusteze puterea si viteza ciocanului in functie de necesitatile lucrarii. Functia Soft Start asigura pornirea..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.