Masina Gaurit Unghi Drept

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Gaurit Unghi Drept, un produs Dewalt. Ion xrmasina imbina caracteristicile ultima generatie ale sculelor compacte gaurit sau insurubat in unghi drept. Bormasina are acumulator noua tehnologie din dispunand doua trepte turatie si avand un buton schimbare sensului rotire. Mandrina compacta si rapida si sistem blocare automat permite schimbarea usoara varfului insurubat sau burghiului singura mana. Confortul utilizatorului imbunatatit fapt datorat manerului ergonoomic acoperit cauciuc si al comutatorului clansare prindere au permite utilizatorului sau actioneze din diferite pozitii. Turbina racire motorului confera masinii putere maxima si durabilitate sporitaiar transmisia in unghi drept si angrenajul complet metalic sunt concepute eficientiza transmiterea puterii. Utilizatorul masinii gaurit se poate bucura vizibilitate in timpul manevrarii acestei masini deoarece dispune lec temporizator actioneaza asupra locului actiune si lanterna. Siguranta folosirii acesteia fapt datorat sis Categoria Masini Gaurit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Gaurit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Polizorul unghiular profesional este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o putere si performanta maxima. Diamentrul discului este de 125mm, iar viteza de functionare este de pana la 9000.
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

Mixerul este dotat cu 5 trepte de viteza electronice, care variaza de la 300 la 725 rpm, oferind astfel o versatilitate maxima in functie de necesitatile utilizatorului. Aceasta functie de reglare a vitezei.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

In ceea ce priveste nivelurile de zgomot, nivelul presiunii acustice in mersul in gol este de 91 dB(A), iar nivelul puterii sonore in mersul in gol este de 100 dB(A). Vibratiile produse de fierastrau sunt..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.