Masina Degrosat

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Degrosat, un produs Dewalt. Masina pentru degrosat este proiectata pentru a fi utilizata in ateliere de tamplarie si pe santiere. Aceasta masina este echipata cu un motor puternic de 1800 W, care permite obtinerea de rindeluri pe suprafete mari fara efort.

Designul cu patru coloane al masinii permite lamei miscarea usoara sus-jos, asigurand astfel o finisare precisa a materialului. De asemenea, capul de taiere se poate bloca, eliminand orice miscare pe timpul rindeluirii si asigurand astfel obtinerea unei suprafete perfecte.

Masina este dotata cu o baza cu gauri de fixare, care permite montarea masinii pe bancul de lucru, asigurand astfel stabilitatea in timpul utilizarii. Masina este prevazuta cu o scala pentru reglarea grosimii materialului, role pentru deplasarea acestuia si o manivela pentru reglajul de adancime, asigurand astfel operatii rapide si precise.

Echiparea de livrare a masinii include un adaptor si o aparatoare de praf, o cheie imbus pentru reglarea si schimbarea cutitelor, o cheie tubulara pentru cutit si ghidaje pentru schimbarea cutitelor.

Aceasta masina pentru degrosat este solutia ideala pentru aplicatii in ateliere de tamplarie si pe santiere, oferind putere, precizie si eficienta in rindeluirea materialelor. Categoria Rindele.
Pentru preturi avantajoase vezi Rindele Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Rindele Slefuitoare:
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este echipamentul perfect pentru realizarea de masuratori precise in diverse proiecte de constructii sau amenajari interioare. Unul dintre punctele sale..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Setul de livrare al acestei masini nu contine disc de taiere, acesta trebuind achizitionat separat. Datele tehnice arata ca masina are o turatie in gol de 7.200 min-1 si un diametru de disc de 185 mm...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, reducand astfel vibratiile masinii in timpul pauzelor de lucru. Ciocanul demolator este adecvat pentru dalti SDS-MAX,..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Acest lucru il face extrem de versatil in diferite aplicatii si o alegere excelenta pentru profesionisti...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.