Grill Electric

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Grill Electric, un produs Jata. Grill electric din teracota jata electro un artizanal din teracota arsa la temperatura ridicata un rezistent. asemenea materialul rezistent la zgarieturi chiar si in cazul utilizarii ustensilelor metalice. Grillul gat este sanatos orice carne si legume garantand in acelasi timp un gust si natural. Suprafata gatit antiaderenta usor curatat si contine de. Grill jata electro termostat reglarea temperaturii si cablu detasabil. asemenea acesta contine manere cold touch sunt afectate temperatura suprafetei gatit. w. Categoria Gratare Electrice Cuptoare Cu Microunde Aparate Sendvisuri.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Gratare Electrice Cuptoare Cu Microunde Aparate Sendvisuri:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are o putere absorbita de 1100 de wati. Turatia in gol variaza intre 250 si 500 de rotatii pe minut, iar numarul loviturilor pe minut este cuprins intre 1450 si 2900. Capacitatea..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Producatorul a inclus in setul de livrare accesorii si unelte utile. Setul include o dalta spit de 280 mm, un maner lateral de forma D (417003-1), un tub de vaselina), o laveta si o valiza de transport...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Un alt avantaj al ciocanului rotopercutor este limitatorul de cuplu, care opreste automat masina atunci cand intalneste armatura. Aceasta ajuta la prevenirea supraechilibrarii si la protejarea motorului si retelei electrice...
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Cu privire la datele tehnice, acest fierastrau are o putere absorbta de 900 de wati, ceea ce ii confera suficienta putere pentru a taia materiale mai dure si mai dense. Capacitatea de taiere pe inaltime..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.