Generator

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Generator, un produs Daewoo. Generator fara rotiputere maxima motor in timpi. oul motor daewo increderespecial dezvoltat generatoare master line. durata viata estimata motorului de. ore. Controlul calitatii in toate fazele productie garantat un serie al motorului. Capacitatea crescuta rezervorului combustibil pana la litri. Generatoarele modernizate din au un rezervor combustibil extins rezultand un timp funcionare non stop pana la care claseaza printre cele mai bune in priv este competitia. Rezervorul combustibil acoperit vopsea mata speciala rezistenta la coroziune si agresivitate chimica. Afisaj multifunctionalafisajul multifunctional arata toti parametrii cheie functionare in timp real cum ar fi tensiunea frecventa si numarul functionare care pot fi sustinute inainte urmatoarea perioada intretinere generatorului daca cazul. Motor profesional crescuta rezervorului combustibil pana la litripornire electrica voltmetru regulator automat tensiuneprotectie Categoria Generatoare Curent. Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Invertor Sudura
Generator Invertor Sudura

Pornirea generatorului este manuala, ceea ce inseamna ca utilizatorul trebuie sa il porneasca manual atunci cand este necesar. Aceasta caracteristica este utila in situatiile in care acumulatorul nu dispune.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Caracteristicile tehnice ale masinii sunt impresionante. Aceasta are o capacitate de rindeluire de 8.5 metri pe minut, o latime de lucru de 304 mm si o adancime de lucru reglabila de la 0 la 3 mm. Adancimea..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Sistemul Super Joint System este o caracteristica importanta, care permite utilizarea usoara si confortabila in timpul taierii si absoarbe socurile accidentale produse la blocare, protejand astfel masina si utilizatorul...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.