Generator Invertor Sudura

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Generator Invertor Sudura, un produs Daewoo. Generatorul mobil este dotat cu un invertor de sudura incorporat si are o putere de 2 kW si o capacitate a acumulatorului de 190 Ah. Este proiectat pentru a oferi un amperaj maxim de sudura de 190 A si este ideal pentru utilizarea in situatii in care nu exista o sursa de energie electrica disponibila.

Unul dintre avantajele acestui generator mobil este motorul sau puternic de 15 CP, care asigura o tensiune si un amperaj constant in timpul sudarii. Acest lucru este esential pentru realizarea unor lucrari de sudura de calitate.

Pornirea generatorului este manuala, ceea ce inseamna ca utilizatorul trebuie sa il porneasca manual atunci cand este necesar. Aceasta caracteristica este utila in situatiile in care acumulatorul nu dispune de suficienta putere pentru a porni generatorul dupa mai multe porniri succesive intr-o zi de lucru obositoare.

Generatorul este echipat cu un alternator, care incarca acumulatorul in timpul functionarii. Aceasta inseamna ca generatorul poate fi utilizat pentru o perioada mai lunga de timp fara sa fie nevoie de o incarcare suplimentara a acumulatorului.

Un alt aspect important al acestui generator mobil este priza de 12 V, care poate furniza un amperaj maxim de 8,3 A. Acesta este proiectat pentru a alimenta diverse aparate electronice, cum ar fi incarcatoare de telefoane mobile, laptopuri sau alte dispozitive electronice, care necesita o tensiune de alimentare de 12 V. Generatorul poate furniza, de asemenea, o tensiune stabilizata de 230 V prin intermediul sistemului AVR (regulator automat de tensiune).

Generatorul mobil este echipat cu functii cheie pentru a satisface nevoile de sudura si de alimentare electronica pe terenurile unde nu exista energie electrica disponibila. Cu o putere si capacitate adecvate, acest generator mobil poate fi un instrument valoros intr-o varietate de aplicatii. Categoria Generatoare Curent.
Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular de masa are urmatoarele date tehnice: are o alimenare de 2x18V (36V), o turatie in gol de 4.400 rpm, un diametru al panzei de 260 mm si o gaura de prindere de 30 mm. Unghiurile pot..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Una dintre caracteristicile importante ale acestei masini este mecanismul automat de oprire a lamelor, care permite operatorului sa reia rapid operatiunea dupa fiecare taiere. Acest lucru ajuta la economisirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.