Fierastrau Pendular Perii

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Fierastrau Pendular Perii, un produs Dewalt. Fierastrau pendular nmotor fara perii brushlessalimentare xr. echipat motor fara perii ofera durata functionare si performanta sporita. capabil sau produca viteza maxima in si in aluminiu. Echipat duble care permit utilizarea uneltei in situatii lumina scazuta si suflanta praf incorporata care pastreaza linia taiere vizibila. suplimentare sistem schimbare lamei sunt necesare alte sculerotita control al vitezei pe manersistem blocareactiune orbitala in etapeinclinare gradeset livrare fierastra pendular nfara statie incar carefara acumulatori. Acumulatorii incarcatorul sunt inclusi in pachet. Categoria Fierastraie Pendulare. Pentru preturi avantajoase vezi Fierastraie Pendulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Fierastraie Electrice:
Debitor Masa Profesional
Debitor Masa Profesional

Un alt aspect impresionant al acestui debitor de masa este prezenta ledului, pozitionat inteligent prin sistemul XPS shadow. Acesta permite utilizatorului sa taie cu precizie, urmarind umbra proiectata.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Functia Soft Start este o caracteristica de siguranta, care permite pornirea lenta si controlata a masinii, reducand socurile la pornire. Acest lucru contribuie la prevenirea accidentelor si la prelungirea..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul presiunii acustice in mersul in gol este de 91 dB(A), iar nivelul puterii sonore este de 101 dB(A). Vibratiile sunt de 2,5 m/s2. Greutatea totala a fierastraului este de 26,3 kg...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.