Fierastrau Negru Sabie

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Fierastrau Negru Sabie, un produs Black Decker. Fierastrau sabieputere wlungfime cursa. Turatie variabila un control mai bun. viteze presetate confera utilizatorului mai mult control in diferite aplicatii. Manerul lateral ajustabil ofera utilizatorului mai mult control si cand taie in diverse materiale. Talpa ajustabila asigura forta taiere mai mare si este durata viata lamei. Schimbarea lamei fara scule viteza mai mare inlocuire. Manerele imbracate in cauciuc sporesc confortul. Motorul puternic realizarea unei gamede aplicatii. Categoria Fierastraie Sabie.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Fierastraie Electrice:
Debitor Masa Profesional
Debitor Masa Profesional

Sistemul de fixare al capului de taiere al fierastraului permite blocarea acestuia pentru transport in conditii de siguranta. Aceasta facilitate este importanta pentru a asigura integritatea echipamentului.
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Dispozitivele LED pentru schimbarea periilor si pentru problemele electrice faciliteaza inlocuirea periei si ofera indicatii clare in cazul aparitiei unor defectiuni electrice. Limitatorul de cuplu, in..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, reducand astfel vibratiile masinii in timpul pauzelor de lucru. Ciocanul demolator este adecvat pentru dalti SDS-MAX,..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este echipamentul ideal pentru demolarea zidurilor si a structurilor solide. Cu o putere absorbita de 1300 W, acest ciocan demolator ofera o forta impresionanta de percutie de 17,2J..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Setul de livrare al masinii include o cheie tubulara de 17 mm si o valiza de transport pentru a pastra masina in siguranta si usor de transportat. Nu include insa un disc diamantat, acesta trebuind achizitionat separat...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.