Compresor Vertical

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Compresor Vertical, un produs Stanley. Compresor vertical fara ulei presiune. compresor portabil actionat un motor electric monofazat. Compresor compact datorita pozitiei verticale rezervorului spatiul necesar depozitarii redus. lucrari pe teren mici ateliere si aplicatii casnice. Deoarce functioneaza fara ulei necesita intretinere aerul rezultat poate fi folosit in aplicatii care au nevoie aer uscat si curat. Echipat regulator presiunemanometreintrerupatorcarcasa protectiemaner ergonomiccupla aer rapida universalapicioare anti vibratiirobinet purjarea aerului condensat din rezervor. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Compresoare Aer:
Compresor Orizontal Profesional
Compresor Orizontal Profesional

Unul dintre avantajele acestui compresor este faptul ca este silentios, ceea ce inseamna ca nu va deranja persoanele din jurul sau in timpul utilizarii. De asemenea, motorul sau este usor de intretinut,.
Compresor Portabil Butelie
Compresor Portabil Butelie

Cu o greutate de 18 kilograme, acest compresor este usor de manevrat si de transportat, fiind ideal pentru a fi utilizat in diverse locatii de lucru. De asemenea, designul sau robust si rezistent il face.
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

De asemenea, masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj are un cap de masina reglabil inclinatie intre -45 + 45 grade, o distanta de la ax la masa de 220 mm si o proiectie de 167 mm. Turatia poate..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Un alt aspect important al acestui fierastrau circular este posibilitatea de a regla unghiul de taiere oblica pana la 45 de grade, atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Astfel, puteti realiza..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.