Compresor Vertical

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Compresor Vertical, un produs Stanley. Compresor vertical fara ulei presiune. compresor portabil actionat un motor electric monofazat. Compresor compact datorita pozitiei verticale rezervorului spatiul necesar depozitarii redus. lucrari pe teren mici ateliere si aplicatii casnice. Deoarce functioneaza fara ulei necesita intretinere aerul rezultat poate fi folosit in aplicatii care au nevoie aer uscat si curat. Echipat regulator presiunemanometreintrerupatorcarcasa protectiemaner ergonomiccupla aer rapida universalapicioare anti vibratiirobinet purjarea aerului condensat din rezervor. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Compresoare Aer:
Compresor Orizontal Profesional
Compresor Orizontal Profesional

Un avantaj al acestui compresor este controlul electronic al regulatorului de turatie, ceea ce permite o utilizare mai precisa si controlul nivelului de presiune. Compresorul este echipat si cu un maner.
Compresor Portabil Butelie
Compresor Portabil Butelie

Acest compresor este un compresor mediu cu un rezervor de 10 litri, proiectat special pentru a fi utilizat pe santierele de constructii. Este portabil si robust, fiind ideal pentru a fi transportat si.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul presiunii acustice in mersul in gol este de 91 dB(A), iar nivelul puterii sonore este de 101 dB(A). Vibratiile sunt de 2,5 m/s2. Greutatea totala a fierastraului este de 26,3 kg...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.