Circular Ghidaj

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Circular Ghidaj, un produs Dewalt. Circular mana fara sina ghidaj fara sina ghidaj fara acumulatori fara statie incar carediametr disc. Fierastraul circular face parte din categoria scule electrice acumulator ionde echipat un motor cupl ridicat taieri rapide si precise beneficiaza constructie solida si stabila care reduce nivelul vibratii si este durata viata. Scala gradata reglarea precisa adancimii taiere pana. Circular despicari taieri transversale si unghiulare in lemn si in alte materiale constructii. Motor fara perii si cupl ridicat taieri rapide si precise. ghidare sine permite utilizarea rapida si usoara. Maner suplimentar aplicatiile in care sunt necesare ambele maini. Reglarea unghiului taiere inclinat pana la grade. Echilibr optim utilizare confortabila. Disc dinti. Ghidaj paralel. Cheie schimbarea lamei. Duza extragerea prafului. Categoria Fierastraie Circulare. Pentru preturi avantajoase vezi Fierastraie Circulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Fierastraie Electrice:
Debitor Masa Profesional
Debitor Masa Profesional

Sistemul Airlock al debitorului de masa este proiectat pentru a permite o cuplare rapida si usoara a aspiratorului de praf. Prin intermediul unui singur punct de conexiune, se asigura o colectare eficienta.
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Dispozitivele LED pentru schimbarea periilor si pentru problemele electrice faciliteaza inlocuirea periei si ofera indicatii clare in cazul aparitiei unor defectiuni electrice. Limitatorul de cuplu, in..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Masina de debitat zidarie este o masina de taiat profesionala cu o putere absorbita de 2.400 W. Este echipata cu un disc de taiere cu un diametru de 305 mm si o adancime de taiere de 100 mm. Aceasta dispune..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.