Aspirator Uscat

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Aspirator Uscat, un produs Dewalt. Aspirator umed uscat un dispozitiv practic inalta calitate fiind activitatile gospodaresti. Aparatul combina multifunctionalitatea confortul la un inalt. are un consum energie fiind curatarea spatiilor inguste. compact si usor utilizat dispune un rezervor polipropilena si comutator plutitor oprirea automata aspirarii atunci cand rezervorul plin. Caracteristi aspirare constanta chiar in cazul particulelor fine sistem curatare automata filtrelor la fie care secunde se asigura flux aer constant si se evita infundarea filtrului pornire si oprire sincron la oprirea uneltei aspirator continua sau functioneze inca secunde evacuarea prafuluiaspirare umeda si uscata control variabil al aspirarii permite reducerea puterii aspirare daca necesarpriza incorporata conectarea unelteimaner telescopic si roti mari transport usor pe santierfurtun m. Categoria Aspiratoare. Pentru preturi avantajoase vezi Aspiratoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aspiratoare:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Acest lucru il face extrem de versatil in diferite aplicatii si o alegere excelenta pentru profesionisti...
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina de strans cu impact cu doi acumulatori este echipata cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa lucreze..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.