Accesoriu Tocat Facut Carnati

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Accesoriu Tocat Facut Carnati, un produs Kitchenaid. Accesorii tocat carne si facut carnati compatibil mixerele artisan codurile si marca kit chenaid. accesoriului ori care dintre ac este mixere se poatre transforma masina tocat carne ca sau poti prepara acasa carnea burger chiftele sau chiar carnati. Accesoriul dispune discuri tocat fin mediu si grosier interschimbabile putea selecta fie care preparat din carne. Discurile la fel si cutitul tocat sunt confectionate din otel inoxidabil. Accesoriul vine impreuna palnii umplerea carnatilor grosimi diferite confectionate din plastic. Corpul accesoriului din aluminiu. Pachetul include un dispozitiv din plastic impingerea carnii in tub si perie curatare. Categoria Mixere. Pentru preturi avantajoase vezi Mixere Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Mixere:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Acest aparat este dotat cu accesorii suplimentare, cum ar fi un pachet de furtun, si ofera spatiu de depozitare suplimentar pentru lucruri precum sarma de sudura, electrozi sau alte unelte necesare, facandu-l..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o alegere excelenta pentru cei care cauta unelte puternice si fiabile pentru lucrari de constructii si renovari. Cu caracteristicile sale avansate si performantele ridicate,..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Un alt aspect util al acestui fierastrau este linia laser pentru ghidarea operatiei de taiere. Aceasta permite o precizie maxima in taiere, intrucat se poate urmari cu usurinta linia de taiere marcata de laser...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.