Accesoriu Tocat Facut Carnati

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Accesoriu Tocat Facut Carnati, un produs Kitchenaid. Accesorii tocat carne si facut carnati compatibil mixerele artisan codurile si marca kit chenaid. accesoriului ori care dintre ac este mixere se poatre transforma masina tocat carne ca sau poti prepara acasa carnea burger chiftele sau chiar carnati. Accesoriul dispune discuri tocat fin mediu si grosier interschimbabile putea selecta fie care preparat din carne. Discurile la fel si cutitul tocat sunt confectionate din otel inoxidabil. Accesoriul vine impreuna palnii umplerea carnatilor grosimi diferite confectionate din plastic. Corpul accesoriului din aluminiu. Pachetul include un dispozitiv din plastic impingerea carnii in tub si perie curatare. Categoria Mixere. Pentru preturi avantajoase vezi Mixere Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Mixere:
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular este echipat si cu tehnologia DXT (Deep and eXact cutting Technology), care asigura taieri precise si line. Taierile inclinate sunt usor de realizat datorita posibilitatii de reglare..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste siguranta operatorului, masina este dotata cu o frana electrica. Aceasta asigura o oprire rapida a lamei, in cazul in care apare o situatie de urgenta sau daca operatorul doreste sa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.