Pat Somiera Piele

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Pat Somiera Piele. Categoria Paturi. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Ieftine.

Patul cu somiera piele ecologica bej este un pat confortabil si elegant, perfect pentru a adauga un strop de eleganta in dormitorul tau. Somiera patului este confectionata din piele ecologica de calitate, care are un aspect si o textura asemanatoare cu pielea naturala. Pielea ecologica este la fel de placuta la atingere si are o rezistenta sporita in timp, fara a necesita intretinere speciala.

Construit pe un cadru din lemn, acest pat este robust si stabilitatea sa este garantata. Lemnul utilizat este de inalta calitate, rezistent si durabil. Designul cadrelor de lemn adauga o nota de cald si naturalete in decorul dormitorului.

Picioarele patului sunt realizate din metal, furnizand o sustinere suplimentara si asigurand stabilitatea patului. De asemenea, metalul ofera o estetica moderna si stilata, care poate fi usor combinata cu alte elemente de mobilier.

Dimensiunea patului este de 160x200 cm, ceea ce il face perfect pentru doua persoane. Aceasta este una dintre dimensiunile standard pentru patul matrimonial si asigura un spatiu suficient pentru odihna si relaxare.

Culoarea bej a somierei si a picioarelor patului adauga lumina si cald in camera si este usor de asortat cu diferite stiluri de decor. Aceasta poate fi integrata in dormitoare clasice, moderne sau in orice alt stil preferat.

Patul cu somiera piele ecologica este alegerea ideala pentru cei care sunt in cautarea unui pat confortabil, elegant si durabil, cu un design modern si functional. Cu constructia sa de inalta calitate si estetica sa atragatoare, acest pat va adauga o nota de rafinament in camera ta, oferindu-ti un spatiu perfect pentru odihna si relaxare de calitate superioara.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Paturi:
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Patul cu dimensiunea 140x200 cm este o piesa de mobilier care reuseste sa imbine perfect stilul modern, eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Este o alegere excelenta pentru cei.
Pat Somiera Piele Negru
Pat Somiera Piele Negru

Patul dispune de un cadru solid si rezistent, fabricat din lemn masiv. Acesta este acoperit cu o husa din piele ecologica neagra, cu cusaturi fine si detalii elegante. Husa este usor de curatat si rezista.
Pat Albastru
Pat Albastru

Patul albastru este alegerea perfecta pentru cei care cauta o combinatie intre confort, calitate si design rafinat. Adauga o nota de eleganta si stil in orice camera de dormit, devenind astfel un element.
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

In plus, patul este disponibil intr-o gama larga de tesaturi si culori, ceea ce va permite sa personalizati patul in functie de gusturile si preferintele dumneavoastra. Indiferent daca preferati o tesatura.
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul este tapitat in intregime cu burete si piele ecologica bej, oferind un aspect elegant si confortabil. O caracteristica importanta a acestui pat este lada spatioasa, perfecta pentru depozitarea lenjeriilor.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul suspendat cu sertare, alb reprezinta o alegere practica si estetica pentru orice baie. Acestea ofera functionalitate si spatiu de depozitare, fara a compromite aspectul general al incaperii..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie suspendat alb este o alegere excelenta pentru orice baie moderna, oferind un aspect elegant si functionalitate optima. Este usor de montat si de intretinut, fiind potrivit atat.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Aceasta masa living este un exemplu perfect al aspectului cald si confortabil pe care il poate aduce in orice camera. Design-ul sau simplu si clasic, combinat cu cromatica din lemn de stejar, aduc o nota.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Salteaua are dimensiunile de 140x200 cm si o grosime de 30 cm, oferind suficient spatiu pentru a te intinde si a te relaxa in timpul somnului. Aceasta este fabricata dintr-un amestec de spuma poliuretanica.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Masa se afla amplasata intr-o incapere bine luminata, cu ferestre mari in spate. Lumina naturala se strecoara prin geamuri, oferind o atmosfera placuta si luminata. Pe pereti se regasesc tablouri elegante.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Cu masa rotunda din stejar auriu cu picioare metalice negre, veti aduce un element de lux si stil in incaperea dumneavoastra, asigurandu-va ca fiecare masa devine o experienta placuta si memorabila..
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Salteaua are dimensiunea de 140x200 cm, ceea ce o face ideala pentru un pat dublu cu marimea standard. In plus, este realizata dintr-un strat confortabil de spuma cu memorie, care ofera un suport adecvat.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Forma dreptunghiulara a mesei confera un aspect clasic si este usor de integrat in diverse stiluri de amenajare, fiind practica si functionala. In plus, masa dispune de un spatiu de depozitare ingenios.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.