Pat Tapitat Somiera

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Paturi. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Ieftine.

Patul tapitat este de culoare bej si are dimensiunile de 1600x2000 mm. Este conceput pentru a gazdui o saltea cu dimensiunea de 160x200 cm. Materialele utilizate pentru constructia acestuia includ PAL melaminat alb cu grosimea de 18 mm, burete si piele ecologica bej.

Patul este tapitat in intregime cu burete si piele ecologica bej, oferind un aspect elegant si confortabil. O caracteristica importanta a acestui pat este lada spatioasa, perfecta pentru depozitarea lenjeriilor sau a obiectelor voluminoase si grele. Fundul lazii este foarte solid si sustine cu usurinta greutatea acestora. Accesul la lada este usor datorita somierei metalice rabatabile pe pistoane, care ofera totodata si un suport solid pentru saltea.

Inaltimea patului este de 10 cm, permitand o buna circulatie a aerului de sub pat si, de asemenea, usurand curatarea cu aspiratorul. Tablia de la cap are un design special, cu nasturi tapitati, oferind un aspect deosebit. De asemenea, stratul gros de burete de pe tablie asigura un confort sporit atunci cand stai in pozitie de citit sau in timp ce te uiti la televizor.

Dimensiunile exterioare ale patului sunt 170 cm in latime, 112 cm in inaltimea tabliei de la cap si 216 cm in lungime. Aceste dimensiuni ofera un spatiu generos pentru odihna si relaxare in timpul somnului.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Paturi:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Usile dulapului sunt fabricate din MDF alb, cu o grosime de 18 mm, si au un aspect frumos, datorita frezarii atent realizate. Ornamentele de pe dulap, fabricate din MDF alb, cu o grosime de 25 mm, completeaza..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Structura scaunului este formata din mai multe elemente esentiale. Mecanismul oscilant permite flexibilitatea si libertatea miscarii, asigurand o pozitie ergonomica in timpul lucrului. Cilindrul pneumatic..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba are dimensiuni potrivite pentru a fi montata intr-un spatiu mic sau pentru a fi transportata usor. Cand masa este stransa si pliata, are o lungime de 900 de milimetri, o inaltime..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Fetele sertarelor sunt fabricate din MDF, un material de inalta calitate si o grosime generoasa de 18 mm, care confera comodei un aspect luxos si solid. Aceste fete sunt frezate, adaugand un detaliu elegant..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Ce face acest pat unic sunt cele doua sertare integrate in designul sau. Acestea pot fi montate pe lateralele patului, oferind un acces usor si convenabil la spatiul de depozitare. Fiecare sertar este..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Aceasta bucatarie din PAL negru este o optiune excelenta pentru cei care cauta un design modern, rezistenta si functionalitate. Grosimea corpurilor, usilor si blatului asigura o durabilitate de lunga durata,..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Aspectul deosebit si rezistenta sporita a bibliotecii dulap din PAL melaminat, cu vara de haine, spatii de depozitare cu polite si sertare incapatoare o fac o solutie ideala pentru organizarea si pastrarea..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dimensiunile suspendatului sunt 194 cm latime, 78 cm inaltime si 39 cm adancime. Ansamblul intreg al camerei are dimensiunile totale de 274 cm latime, 200 cm inaltime si 144 cm adancime...
Dulap Living
Dulap Living

Usile dulapului sunt fabricate din MDF alb mat, avand o grosime de 18 mm. Ele sunt frezate pentru a conferi un aspect deosebit, aducand o nota de eleganta la designul acestuia. Manerele metalice antichizate..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua memorie, 800x1900 mm, este o saltea ergonomica, conceputa pentru a oferi o calitate superioara. Materialul din care este fabricata, memory foam, este un material visco-elastic din poliuretan cu..
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Biblioteca varianta dreapta este un ansamblu practic si versatil, ideal pentru depozitarea si organizarea obiectelor dintr-o camera. Aceasta este formata din 5 corpuri individuale, care pot fi aranjate..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.