Pat Negru Cires

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Pat Negru Cires. Categoria Paturi. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Ieftine.

Acest pat este un pat cu dimensiunea 140x200 cm, fiind potrivit pentru un dormitor mediu sau mai mic. Este construit in culoarea negru-cires, ceea ce confera un aspect elegant si sofisticat incaperii.

Unul dintre aspectele distincte ale acestui pat este modul in care imbina stilul modern cu eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Capul patului este realizat din lemn masiv de cires, cu o finisare neagra lucioasa, accentuand frumusetea naturala a lemnului. Forma sa lina si structura de inalta calitate dau o nota de rafinament intregului mobilier.

Partea inferioara a patului este realizata din fier forjat, cu detalii artizanale magnifice si un design plin de personalitate. Elementele delicate si sofisticate ale fierului forjat se incadreaza perfect in conceptul modern al dormitorului, adaugand un plus de eleganta si farmec.

Atat capul, cat si picioarele au detalii subtile si sculpturi fine, care contribuie la aspectul elegant si distinct al mobilierului. Aceste elemente decorative adauga un aer de feminitate si rafinament, intregind aspectul general al patului.

In ceea ce priveste confortul, patul este dotat cu o saltea cu dimensiuni potrivite pentru a sustine un somn odihnitor. Materialul folosit pentru saltea imbina confortul si durabilitatea, asigurand astfel o experienta relaxanta si placuta pentru dormitorul dumneavoastra.

Patul cu dimensiunea 140x200 cm este o piesa de mobilier care reuseste sa imbine perfect stilul modern, eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Este o alegere excelenta pentru cei care isi doresc sa aduca un strop de rafinament si personalitate in dormitorul lor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Paturi:
Pat Somiera Piele Negru
Pat Somiera Piele Negru

Somiera este confectionata din lemn de calitate superioara si este acoperita cu o tapiterie din piele ecologica de culoare neagra. Aceasta tapiterie are un aspect luxos si stralucitor, creand o atmosfera.
Pat Albastru
Pat Albastru

Suportul lamelar al patului este proiectat pentru a oferi un nivel optim de sustinere a saltelei, garantand un somn odihnitor si relaxant. Lamelarul asigura o distributie echilibrata a greutatii si o ventilare.
Pat Somiera Piele
Pat Somiera Piele

Patul cu somiera piele ecologica bej este un pat confortabil si elegant, perfect pentru a adauga un strop de eleganta in dormitorul tau. Somiera patului este confectionata din piele ecologica de calitate,.
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Un avantaj al patului este posibilitatea de a fi produs in orice dimensiune. Indiferent daca doriti un pat de o persoana sau unul de dimensiuni mai mari, acesta poate fi construit pentru a se potrivi cu.
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul este tapitat in intregime cu burete si piele ecologica bej, oferind un aspect elegant si confortabil. O caracteristica importanta a acestui pat este lada spatioasa, perfecta pentru depozitarea lenjeriilor.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Lavoarul, care este integrat in baza suspendata, are si el dimensiuni potrivite: aproximativ 60 cm lungime si 40 cm latime. Acesta este de culoare alba si completeaza perfect aspectul bazei. Lavoarul este.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie suspendat alb este o alegere excelenta pentru orice baie moderna, oferind un aspect elegant si functionalitate optima. Este usor de montat si de intretinut, fiind potrivit atat.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Masa Extensibila Cires
Masa Extensibila Cires

Masa extensibila din lemn masiv de cires este o alegere excelenta pentru orice consumator care cauta un produs durabil, elegant si practic. Cu dimensiuni generoase si posibilitatea de extensie, aceasta.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Salteaua are dimensiunile de 140x200 cm si o grosime de 30 cm, oferind suficient spatiu pentru a te intinde si a te relaxa in timpul somnului. Aceasta este fabricata dintr-un amestec de spuma poliuretanica.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua super ortopedica este o saltea cu dimensiunea 140x200x30 cm, conceputa pentru a oferi un suport si un confort maxim pentru cei care sufera de probleme ortopedice. Aceasta este dotata cu un sistem.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Aceasta masa este un loc in care se aduna oameni pentru a se bucura de o masa delicioasa, dar si pentru a se conecta si a crea amintiri. Toate elementele mesei, de la aspectul elegant al mobilierului si.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Masa rotunda din stejar auriu cu picioare metalice negre este o piesa de mobilier eleganta si moderna. Blatul mesei este realizat dintr-un lemn de stejar de inalta calitate, avand o nuanta aurie calda si atragatoare..

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.