Toaleta Consola Machiaj Masuta

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Masuta sertar masuta suportata.

Categoria Masa Birou Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Birou Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Birou Machiaj:
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Masa este construita cu picioare metalice, care nu doar ofera stabilitate si durabilitate, dar adauga si un aspect modern si industrial intregii piese de mobilier. Aceste picioare metalice sunt proiectate..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este intr-o nuanta de culoare alba si dispune de 4 sertare. Aceasta are dimensiuni generoase care ii ofera un aspect impunator si o functionalitate excelenta...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta este o piesa de mobilier eleganta si practica, perfecta pentru a fi amplasata in holul casei. Este realizata din lemn si MDF de inalta calitate, astfel incat sa fie rezistenta si durabila..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Masa de birou reversibil este un produs versatil si practic, ideal pentru spatiile de lucru mici sau pentru cei care prefera organizarea ergonomica a biroului...
Masa Toaleta Tapitata Machiaj
Masa Toaleta Tapitata Machiaj

Masa toaleta cosmetica pentru machiaj, tapitata in catifea, reprezinta un produs cu un design atragator, confortabil si practic. Este alegerea ideala pentru pasionatele de machiaj si pentru oricine doreste..
Toaleta Machiaj Masuta
Toaleta Machiaj Masuta

Aceasta dispune de un sertar spatios, amplasat sub blatul mesei, care permite depozitarea ordonata a tuturor produselor si accesoriilor de machiaj. Astfel, vei avea mereu la indemana tot ceea ce ai nevoie..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Masa de calcat este prevazuta cu trei cosuri de depozitare din rachita, sunt asezate sub masa de calcat, fiind perfecte pentru a pastra ordinea si a avea toate accesoriile la indemana, precum fierul de..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Capacul lazii cufar este decorat cu elemente ornamentale subtile, subliniind astfel frumusetea si eleganta acesteia. Este prevazut cu balamale solide si rezistente, care permit o deschidere si inchidere..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Fiecare noptiera este prevazuta cu doua sertare spatioase, care ofera suficient spatiu de depozitare pentru a pastra articolele de uz zilnic, cum ar fi carti, ochelari, chei sau ochelari de dormit. Dispunand..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Masuta este realizata din lemn calitate superioara, cu o finisare impecabila. Dimensiunile sale sunt potrivite pentru a fi amplasata intr-un colt special al camerei, destul de compacta pentru a nu ocupa..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Acest set de masa toaleta cosmetica pentru machiaj cu culoare alba adauga un nivel de eleganta si stil in incapere, permitandu-va sa va bucurati de momentele de infrumusetare intr-un spatiu organizat si..
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Datorita designului sau rafinat si finisajului impecabil, dulapul din lemn de culoare crem ivory adauga un plus de eleganta si stil incaperii. Poate fi integrat perfect in orice tip de decor, aducand un..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.