Birou Masuta Consola Machiaj

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Aceasta masa de birou este o optiune excelenta pentru a crea un mediu de lucru sau de machiaj eficient si organizat. Aceasta masa este prevazuta cu un blat spatios, care ofera suficient spatiu pentru a lucra si a depozita diferite obiecte si echipamente.

Culoarea mesei poate fi alesa intre alb lucios sau maro, in functie de preferintele personale si de stilul camerei in care va fi amplasata. Albul lucios ofera un aspect modern si elegant, in timp ce maro-ul poate adauga un aer mai cald si rustic.

Masa este construita cu picioare metalice, care nu doar ofera stabilitate si durabilitate, dar adauga si un aspect modern si industrial intregii piese de mobilier. Aceste picioare metalice sunt proiectate sa sustina greutatea mesei si sa reziste in timp, fiind prevazute cu protectii pentru pardoseala, astfel incat sa nu zgarie sau deterioreze suprafata.

Masa de birou este practica, functionala si estetica, oferind suficient spatiu pentru a lucra sau a te machia intr-un mod organizat si eficient. Culoarea alb lucios sau maro si picioarele metalice adauga un aspect modern si elegant intregii piese de mobilier.


Categoria Masa Birou Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Birou Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Birou Machiaj:
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta dispune de un numar de un singur sertar, care ofera spatiu suplimentar de depozitare pentru articolele de machiaj si cosmetice. Acest sertar poate fi folosit pentru a pastra ordine pe masa..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Stabilitatea mesei este asigurata de picioarele solide si rezistente, confectionate dintr-un material durabil, care asigura o sustinere eficienta. Montajul este simplu si rapid, iar designul elegant si..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Biroul este realizat dintr-o lemn masiv de inalta calitate, cu finisaj mat si neted. Suprafata alba confera un aspect elegant si curat, aducand o nota moderna in orice incapere. De asemenea, aceasta este..
Masa Toaleta Tapitata Machiaj
Masa Toaleta Tapitata Machiaj

Masa este proiectata cu doua sertare, oferind astfel suficient spatiu de depozitare pentru produsele cosmetice si accesoriile necesare. Sertarele sunt confectionate in acelasi stil ca si suprafata mesei,..
Toaleta Machiaj Masuta
Toaleta Machiaj Masuta

Masa alba pentru toaleta cosmestica, de tip masuta pentru machiaj, este creata cu atentie la detalii si este perfecta pentru orice spatiu de infrumusetare. Designul sau elegant si modern adauga o nota..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Masa este fabricata din lemn de inalta calitate, ceea ce o face durabila si rezistenta in timp. Are o finisare frumoasa, lucioasa, care adauga o nota de eleganta si lux incaperii tale...
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

La prima vedere, aceasta masa pare simpla, dar ofera suficiente detalii pentru a atrage privirile. Are dimensiuni generoase, astfel incat poate avea un impact vizual semnificativ in incapere. Partea superioara..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, prevazuta cu 3 cosuri de depozitare si un dulap alb, este o piesa de mobilier versatila si practica. Aceasta este fabricata din lemn de calitate superioara, care confera rezistenta..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Setul de masa pentru toaleta cu masa de cosmetica-machiaj si consola are un design modern si estetic placut, completat de culori si finisaje elegante. Este potrivit pentru toate stilurile de decor si adauga..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de machiaj adauga un stil elegant, rafinat si luminos in incaperea in care este amplasat. Este solutia perfecta pentru fiecare femeie care isi doreste un colt personal..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

Sertarul, dispus in partea centrala a mesei, ofera un spatiu suplimentar de depozitare si este proiectat pentru a pastra in siguranta obiectele mici de machiaj precum pensule, creioane sau produse pentru..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.