Toaleta Machiaj Masuta Birou

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este intr-o nuanta de culoare alba si dispune de 4 sertare. Aceasta are dimensiuni generoase care ii ofera un aspect impunator si o functionalitate excelenta.

Biroul este realizat dintr-o lemn masiv de inalta calitate, cu finisaj mat si neted. Suprafata alba confera un aspect elegant si curat, aducand o nota moderna in orice incapere. De asemenea, aceasta este rezistenta la zgarieturi, garantand durabilitatea in timp.

Cele 4 sertare ale mesei toalete sunt suficient de spatioase pentru a gazdui obiecte de mici dimensiuni, cum ar fi bijuterii sau alte accesorii. Fiecare sertar are un mecanism de deschidere si inchidere usoara si lina, care te ajuta sa accesezi rapid si comod obiectele stocate in interior.

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este un element de mobilier versatil si practic, care iti permite sa te machiezi si sa te pregatesti in stil in fiecare zi. Cu un aspect elegant si un design functional, aceasta masa este perfecta pentru orice pasionata de frumusete.


Categoria Masa Birou Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Birou Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Birou Machiaj:
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta este o piesa de mobilier eleganta si practica, perfecta pentru a fi amplasata in holul casei. Este realizata din lemn si MDF de inalta calitate, astfel incat sa fie rezistenta si durabila..
Masa Toaleta Tapitata Machiaj
Masa Toaleta Tapitata Machiaj

Masa toaleta cosmetica pentru machiaj este prevazuta cu o tapiterie fina de culoare gri, fabricata din catifea, care adauga un aspect elegant si sofisticat. Dimensiunea mesei este de aproximativ 80 cm..
Toaleta Machiaj Masuta
Toaleta Machiaj Masuta

Dimensiunile mesei sunt perfecte pentru a se potrivi in mai multe spatii. Are o lungime de 45 de centimetri, o adancime de 44 de centimetri si inaltimea de 75 de centimetri. Aceste dimensiuni compacte..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Aceasta masa de birou este o optiune excelenta pentru a crea un mediu de lucru sau de machiaj eficient si organizat. Aceasta masa este prevazuta cu un blat spatios, care ofera suficient spatiu pentru a..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Masa de birou reversibil este un produs versatil si practic, ideal pentru spatiile de lucru mici sau pentru cei care prefera organizarea ergonomica a biroului...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Consola cosmetica, practica si stilata se afla in partea de jos a mesei si ofera spatiu suplimentar de depozitare. Dispune de mai multe sertare si rafturi, astfel incat sa poti organiza si stoca ordonat..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

Rafturile sunt, de asemenea, incluse in setul de masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj. Acestea sunt montate pe partea laterala a oglinzii si ofera spatiu suplimentar pentru depozitarea si expunerea..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Pe partea frontala a mesei, veti gasi multiple sertare, cu diferite dimensiuni si compartimente interioare, oferind ample spatii de depozitare pentru a va pastra ordonate si accesibile toate produsele..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Setul este insotit de o oglinda mare, fixata pe partea de sus a mesei. Oglinda are un cadru elegant si ofera o reflexie clara si fara distorsiuni. Aceasta poate fi reglata in unghiul dorit pentru a-ti..
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Rama cadru semineu alba decorata este un element de design care adauga frumusete si eleganta incaperii, si care poate fi personalizata in functie de preferinte, pentru a se potrivi cu stilul si designul interiorului...
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, prevazuta cu 3 cosuri de depozitare si un dulap alb, este o piesa de mobilier versatila si practica. Aceasta este fabricata din lemn de calitate superioara, care confera rezistenta..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.