Toaleta Machiaj Masuta

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Masa alba pentru toaleta cosmestica, de tip masuta pentru machiaj, este creata cu atentie la detalii si este perfecta pentru orice spatiu de infrumusetare. Designul sau elegant si modern adauga o nota de rafinament si stil oricarei incaperi.

Masa este confectionata din lemn si MDF de inalta calitate, asigurand astfel durabilitate si rezistenta in timp. Culoarea alba ii confera un aspect curat si luminos, potrivindu-se cu usurinta in orice decor.

Aceasta dispune de un sertar spatios, amplasat sub blatul mesei, care permite depozitarea ordonata a tuturor produselor si accesoriilor de machiaj. Astfel, vei avea mereu la indemana tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti realiza machiajul perfect.

Dimensiunile mesei sunt perfecte pentru a se potrivi in mai multe spatii. Are o lungime de 45 de centimetri, o adancime de 44 de centimetri si inaltimea de 75 de centimetri. Aceste dimensiuni compacte fac ca masa sa fie usor de amplasat intr-un colt al camerei, fara a ocupa mult spatiu.

Fie ca o folosesti acasa sau intr-un studio de machiaj profesional, aceasta masa alba pentru toaleta te va incanta cu siguranta prin aspectul si functionalitatea sa. Este o alegere excelenta pentru a-ti crea coltul de infrumusetare personal.


Categoria Masa Birou Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Birou Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Birou Machiaj:
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Masa de birou reversibil este un produs versatil si practic, ideal pentru spatiile de lucru mici sau pentru cei care prefera organizarea ergonomica a biroului...
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Masa este construita cu picioare metalice, care nu doar ofera stabilitate si durabilitate, dar adauga si un aspect modern si industrial intregii piese de mobilier. Aceste picioare metalice sunt proiectate..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este intr-o nuanta de culoare alba si dispune de 4 sertare. Aceasta are dimensiuni generoase care ii ofera un aspect impunator si o functionalitate excelenta...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta este ideala pentru a va pregati in fiecare dimineata, oferindu-va un loc dedicat pentru cosmetice, machiaj si alte accesorii de infrumusetare. Bucurati-va de aspectul ei elegant si de functionalitatea..
Masa Toaleta Tapitata Machiaj
Masa Toaleta Tapitata Machiaj

Culoarea gri a mesei este eleganta si se potriveste cu o gama larga de decoruri interioare. Aceasta adauga un aer sofisticat si stilat incaperii in care este plasata, integrandu-se perfect in diferite..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Setul de masa alb pentru toaleta include o toaleta cosmetica special conceputa pentru machiaj, cu o oglinda si o masuta pentru a avea la indemana toate produsele cosmetice...
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Rama cadru semineu alba decorata poate fi vopsita in diverse culori, precum alb mat, alb lucios sau alb antique pentru a se potrivi armonios cu designul interior al casei. De asemenea, se poate alege chiar..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, cu cele trei cosuri de depozitare si dulapul alb, reprezinta o solutie eficienta si practica pentru organizarea eficienta a spatiului intr-o camera. Materialele utilizate - lemnul,..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar argintie este prevazuta cu manere elegante si detalii decorative subtile, care completeaza perfect aspectul general al piesei de mobilier. Aceste manere faciliteaza gestionarea si manevrarea usoara a lazii cufar...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Masa pentru toaleta este piesa principala a setului si are o lungime de 120 cm. Este fabricata din lemn de calitate superioara si ofera o robustete si durabilitate de lunga durata. Masa dispune de o suprafata..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Oglinda tripla cu LED-uri pentru masuta de toaleta este un accesoriu elegant si practic, proiectat pentru a oferi o iluminare optima atunci cand te pregatesti in fiecare zi. Este compusa din trei parti,..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.