Toaleta Consola Machiaj Masuta

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Masuta sertar masuta suportata.

Categoria Masa Birou Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Birou Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Birou Machiaj:
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Biroul este realizat dintr-o lemn masiv de inalta calitate, cu finisaj mat si neted. Suprafata alba confera un aspect elegant si curat, aducand o nota moderna in orice incapere. De asemenea, aceasta este..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta este ideala pentru a va pregati in fiecare dimineata, oferindu-va un loc dedicat pentru cosmetice, machiaj si alte accesorii de infrumusetare. Bucurati-va de aspectul ei elegant si de functionalitatea..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Exteriorul mesei este realizat dintr-un material rezistent, de calitate, care ii confera o durata lunga de viata si o rezistenta ridicata la uzura. Suprafata mesei este neteda, iar marginile sale sunt..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Masa este construita cu picioare metalice, care nu doar ofera stabilitate si durabilitate, dar adauga si un aspect modern si industrial intregii piese de mobilier. Aceste picioare metalice sunt proiectate..
Masa Toaleta Tapitata Machiaj
Masa Toaleta Tapitata Machiaj

Masa este proiectata cu doua sertare, oferind astfel suficient spatiu de depozitare pentru produsele cosmetice si accesoriile necesare. Sertarele sunt confectionate in acelasi stil ca si suprafata mesei,..
Toaleta Machiaj Masuta
Toaleta Machiaj Masuta

Aceasta dispune de un sertar spatios, amplasat sub blatul mesei, care permite depozitarea ordonata a tuturor produselor si accesoriilor de machiaj. Astfel, vei avea mereu la indemana tot ceea ce ai nevoie..
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Cu o atentie speciala la durabilitate, dulapul este rezistent la umiditate si deformari, fiind potrivit pentru utilizarea in baie. Suprafata sa crem ivory usor lucioasa este usor de curatat si de intretinut...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Partea centrala a setului este masuta vanity, care are o latime de 80 cm. Aceasta este realizata dintr-un material durabil si rezistent, care asigura stabilitatea setului. Masuta este prevazuta cu sertare,..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

In concluzie, scaunul tapitat pentru masuta de toaleta este o alegere excelenta pentru a-ti transforma baia intr-un spatiu elegant si rafinat. Diversele culori disponibile iti permit sa alegi exact nuanta..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Cosmeticele tale pot fi organizate perfect pe masuta de machiaj a acestui set. Masuta este compusa din mai multe compartimente si sertare, care pot fi utilizate pentru a depozita si a avea la indemana..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Setul de masa pentru toaleta cu masa de cosmetica-machiaj si consola are un design modern si estetic placut, completat de culori si finisaje elegante. Este potrivit pentru toate stilurile de decor si adauga..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Designul alb stralucitor al noptierelor se imbina usor cu orice decor. Combina-le cu un pat alb pentru a crea o atmosfera coerenta sau cu un pat in culori contrastante pentru a adauga un accent vizual..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.