Dulap Vitrina

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Dulapul din lemn, ideal pentru living, baie sau dining, este realizat cu mare atentie la detalii si se distinge prin calitate si design. Este fabricat din lemn masiv de inalta calitate si are o finisare fina intr-un ton crem ivory ce aduce un plus de eleganta incaperii.

La exterior, dulapul prezinta o structura robusta si rezistenta, avand usi si sertare bine conturate. Usile sunt prevazute cu manere din metal aurii si balamale solide, care permit deschiderea usoara si lina. Sertarele, de asemenea, sunt cladite cu precizie, oferind spatiu suficient pentru depozitare si organizare.

In partea centrala a dulapului, se afla un raft elegant, ideal pentru expunerea obiectelor decorative sau a cartilor preferate. Acesta poate fi ajustat in inaltime, oferind posibilitatea de a personaliza designul interiorului.

Cu o atentie speciala la durabilitate, dulapul este rezistent la umiditate si deformari, fiind potrivit pentru utilizarea in baie. Suprafata sa crem ivory usor lucioasa este usor de curatat si de intretinut.

Datorita designului sau rafinat si finisajului impecabil, dulapul din lemn de culoare crem ivory adauga un plus de eleganta si stil incaperii. Poate fi integrat perfect in orice tip de decor, aducand un aer sofisticat si un aspect placut. Este alegerea perfecta pentru cei care cauta un dulap functional, rezistent si estetic placut.


Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

De asemenea, rama cadru semineu alba decorata poate fi accesorizata cu oglinzi decorative, lumini LED incorporate sau alte elemente, in functie de preferintele fiecaruia si de stilul de decor al camerei..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, cu cele trei cosuri de depozitare si dulapul alb, reprezinta o solutie eficienta si practica pentru organizarea eficienta a spatiului intr-o camera. Materialele utilizate - lemnul,..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Interiorul lazii cufar este captat cu un material textil fin, care protejeaza obiectele depozitate impotriva zgarieturilor si a altor daune. Compartimentarea interioara este realizata inteligent, astfel..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

La prima vedere, aceasta masa pare simpla, dar ofera suficiente detalii pentru a atrage privirile. Are dimensiuni generoase, astfel incat poate avea un impact vizual semnificativ in incapere. Partea superioara..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Cu acest set de masa toaleta cosmetica cu oglinda vei avea propriul tau colt de ingrijire si frumusete, in care te vei putea pregati pentru ziua intr-un mod confortabil si stilat...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Consola cosmetica, practica si stilata se afla in partea de jos a mesei si ofera spatiu suplimentar de depozitare. Dispune de mai multe sertare si rafturi, astfel incat sa poti organiza si stoca ordonat..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Culoarea mesei poate fi alesa intre alb lucios sau maro, in functie de preferintele personale si de stilul camerei in care va fi amplasata. Albul lucios ofera un aspect modern si elegant, in timp ce maro-ul..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Setul de 2 noptiere albe pentru dormitor este perfect pentru a adauga un stil modern si elegant in incaperea ta. Aceste noptiere au o constructie solida, realizata din lemn de calitate superioara, lucru..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este un element de mobilier versatil si practic, care iti permite sa te machiezi si sa te pregatesti in stil in fiecare zi. Cu un aspect elegant si un..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de machiaj este compus dintr-o masuta vanity, o oglinda si un scaun, avand o inaltime de 80 cm si culoare alba...

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.