Comoda Calcat Cosuri Dulap

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Comoda cu masa de calcat, prevazuta cu 3 cosuri de depozitare si un dulap alb, este o piesa de mobilier versatila si practica. Aceasta este fabricata din lemn de calitate superioara, care confera rezistenta si durabilitate produsului.

Comoda dispune de o suprafata extensibila, care se poate transforma in masa de calcat, oferind astfel o solutie inteligenta pentru spatii mici. Suprafata mesei este realizata din rachita, asigurand astfel o rezistenta la caldura si abur. De asemenea, rachita este acoperita cu un strat de bumbac, care confera o suprafata neteda si usor de calcat.

Masa de calcat este prevazuta cu trei cosuri de depozitare din rachita, sunt asezate sub masa de calcat, fiind perfecte pentru a pastra ordinea si a avea toate accesoriile la indemana, precum fierul de calcat, clestii de prins hainele sau alte obiecte mici necesare in timpul calcatului.

Pe langa masa de calcat, comoda mai are si un dulap alb, unde pot fi depozitate hainele sau alte obiecte de imbracaminte curata. Dulapul este fabricat, de asemenea, din lemn de calitate si este prevazut cu usi care asigura protectia si functionalitatea spatiului de depozitare. Aceste usi pot fi inchise pentru a oferi un aspect estetic placut, in timp ce pastreaza in acelasi timp un grad ridicat de organizare.

Comoda cu masa de calcat, cu cele trei cosuri de depozitare si dulapul alb, reprezinta o solutie eficienta si practica pentru organizarea eficienta a spatiului intr-o camera. Materialele utilizate - lemnul, rachita si bumbacul - asigura calitatea si longevitatea produsului, in timp ce design-ul versatil si stilat se integreaza perfect in diferite stiluri de decor.


Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Rama cadru semineu alba decorata este un element de design care adauga frumusete si eleganta incaperii, si care poate fi personalizata in functie de preferinte, pentru a se potrivi cu stilul si designul interiorului...
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar argintie este prevazuta cu manere elegante si detalii decorative subtile, care completeaza perfect aspectul general al piesei de mobilier. Aceste manere faciliteaza gestionarea si manevrarea usoara a lazii cufar...
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

In partea centrala a dulapului, se afla un raft elegant, ideal pentru expunerea obiectelor decorative sau a cartilor preferate. Acesta poate fi ajustat in inaltime, oferind posibilitatea de a personaliza..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Aceasta masuta de cafea este perfecta pentru a completa aspectul camerelor de zi. Este o masa living joasa, cu un design elegant, alcatuita din lemn si vopsita in alb, pentru o nota de prospetime in orice incapere...
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta

Setul masa toaleta cosmetica pentru machiaj include si o serie de accesorii utile. Printre acestea se numara si un scaun comod, cu un design elegant si acoperit cu un material moale si placut la atingere...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Setul de masa pentru toaleta de 120 cm cu consola cosmetica, machiaj si consola cu sertare este un ansamblu elegant si functional, perfect pentru a crea un colt de frumusete si rafinament in camera ta...
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Aceasta oglinda tripla cu LED-uri pentru masuta de toaleta este un accesoriu indispensabil pentru oricine doreste sa se pregateasca si sa se aranjeze intr-un mod eficient si precis. Cu dimensiunile sale..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda Scaun
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda Scaun

Oglinda, cu un cadru maro elegant, este montata pe masa si poate fi rabatata pentru a economisi spatiu sau pentru a crea unghiuri diferite in timpul machiajului. Efectul cadru de culoare maro adauga un..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

Setul masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj este compus din mai multe piese, fiecare avand o functie specifica si completandu-se reciproc...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Pe partea frontala a mesei, veti gasi multiple sertare, cu diferite dimensiuni si compartimente interioare, oferind ample spatii de depozitare pentru a va pastra ordonate si accesibile toate produsele..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.