Sifon Pardoseala Grilaj

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Sifon Pardoseala Grilaj, un produs Kessel. Piesa montaj corp sifon gratar otel inoxidabil slot design rezistent la margine din otel inox din sintetic plastic reglajul inaltimii montaj se face prin taiere se poate comanda si sistemul blocaj se pot folosi mai multe tipuri corpuri sifon scurgeri laterale, verticale sau universale pana la sita par clapeta multifunctionala multistop, protectie suplimentara impotriva mirosurilor, gandacilor sau daca utilizati incazilre in pardoseala flansa hidroizolatie. Categoria Accesorii Baie. Pentru preturi avantajoase vezi Accesorii Baie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Unul dintre principalele avantaje ale acestui set este tehnologia Clean On utilizata in fabricarea vaselor WC. Acestea nu au o rama interioara, fiind astfel rimless. Jetul de apa este directionat astfel..
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

In ceea ce priveste garantia, bateria bideu beneficiaza de o garantie de 7 ani, oferind astfel un nivel inalt de incredere in calitatea si durabilitatea produsului. Aceasta perioada acopera eventualele..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Pe langa sertar, acest lavoar mai are si un raft, perfect pentru asezarea obiectelor de igiena personala sau a altor accesorii necesare in baie. De asemenea, lavoarul este echipat cu o bara de suport pentru..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Feroneria metalica este cromata si lucioasa, adaugand un aspect elegant si durabil cabinei. Profilul aluminiu lucios completeaza acest aspect modern si aduce un plus de eleganta in baie. Dimensiunea specificata..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Gradul de protectie IP44 asigura o buna rezistenta la apa si umezeala, facand oglinda potrivita pentru utilizare in orice camera de baie. Este conceputa pentru a se potrivi cu toate seriile de camere de..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Aceasta cabina de dus are o inchidere magnetica, asigurand astfel o etanseitate maxima si evitand scurgerile de apa. Usa culisanta este rabatabila, facilitand astfel curatarea si intretinerea usoara...
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Aceasta baterie pentru cada sau dus este produsa de o marca poloneza renumita, ceea ce garanteaza calitatea si durabilitatea produsului. Bateria beneficiaza de o garantie impresionanta de 7 ani, care iti..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.