Rezervor Wc Antivandal

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Rezervor Wc Antivandal, un produs Alcaplast. Clapeta rezervor wc gri, antivandal pentru rezervoarele incastrate pentru utilizarea in cladiri publice antivandal clapeta rezervor wc gri, antivandal constructie masiva din otel inoxidabil rezistenta mare la deteriorari mecanice suruburile sunt ascunse in interiorul clapetei actionare dubla compatibil toate cadrele montaj si rezervoarele incastrate otel inoxidabil clapeta fixarea cadrului clapetei actionare clema filet cadru set fixare atasarea ramei suruburi buc. Categoria Rezervoare Wc. Pentru preturi avantajoase vezi Rezervoare Wc Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Bateria este fabricata din alama sanitara, un material de inalta calitate, rezistent la coroziune si la actiunea substantelor chimice din apa uzata. Acest material asigura o durabilitate excelenta a produsului..
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Montarea acestui set se face in mod incastrat si suspendat, oferind un aspect modern si minimalist in baie sau toaleta. Setul de montare este inclus in pachet, astfel ca nu va trebui sa achizitionati piese..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoarul pentru baie pe blat si consola de sustinere cu sertar are o dimensiune de 500x400x95 mm si este disponibil intr-o culoare de cadru negru. Cadrul este fabricat din metal, asigurand o rezistenta..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Gradul de protectie IP44 asigura o buna rezistenta la apa si umezeala, facand oglinda potrivita pentru utilizare in orice camera de baie. Este conceputa pentru a se potrivi cu toate seriile de camere de..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Pentru a asigura o inchidere eficienta, cabina este prevazuta cu o inchidere magnetica. Aceasta asigura o etanseitate maxima si previne scurgerea apei in afara cabinei. Aceasta cabina de dus este potrivita..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Bateria este echipata cu un cartus ceramic de 35 mm, care ofera o functionare lina si rezistenta in timp. Tipul de comutator al bateriei este de presiune cu un blocaj, ceea ce permite reglarea usoara a..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Cabina de dus dreptunghiulara cu usa culisanta este conceputa pentru a adauga un aer modern si elegant baii tale. Aceasta prezinta o intrare laterala si este formata dintr-o usa culisanta si un perete lateral...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.