Mobilier Baie Lavoar Dulap Sertare

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Mobilier Baie Lavoar Dulap Sertare, un produs Kolpasan. Dulapul de baie suspendat pentru lavoar incastrabil, in culoarea stejar, cu manere cromate, este o piesa de mobilier eleganta si functionala pentru orice baie moderna. Acesta este proiectat sa fie montat pe perete, oferind astfel un aspect curat si ordonat in baie.

Dulapul este echipat cu doua sertare complet extensibile, care se pot deschide complet pentru a va oferi acces usor si comod la continutul lor. De asemenea, mecanismul Soft Close asigura inchiderea usoara si silentioasa a sertarelor, prevenind deteriorarea accidentala.

Manerele dulapului sunt realizate din metal si sunt disponibile in doua variante de culoare: negru mat si cromat. Aceste manere adauga un aspect modern si elegant la dulapul de baie.

Frontul dulapului este fabricat din PAL laminat, o placa de lemn comprimat acoperita cu un strat laminat rezistent la umiditate si zgarieturi. Corpul dulapului este, de asemenea, fabricat din PAL laminat si este lacuit pentru a spori rezistenta la apa si uzura.

Dulapul are o forma dreptunghiulara, cu dimensiuni de 79.4 x 42.7 x 50.1 cm, facandu-l potrivit pentru majoritatea spatiilor de baie. Este usor, avand o greutate de 28 kg pentru dulapul in sine si 30 kg cu ambalajul inclus.

Dulapul este prevazut cu un mecanism de suspensie reglabil, ceea ce inseamna ca il puteti monta la inaltimea dorita pentru a se potrivi perfect in baie. Suprafata dulapului este usor de curatat, asigurand un aspect impecabil in fiecare zi.

Un avantaj suplimentar al acestui dulap de baie este ca este livrat asamblat, ceea ce va economiseste timp si efort in procesul de instalare. Cu toate aceste caracteristici si detalii de calitate, dulapul de baie suspensat pentru lavoar incastrabil reprezinta o investitie excelenta pentru a aduce un plus de stil si functionalitate in baia dvs. Categoria Mobilier Baie.
Pentru preturi avantajoase vezi Mobilier Baie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Unul dintre principalele avantaje ale acestui set este tehnologia Clean On utilizata in fabricarea vaselor WC. Acestea nu au o rama interioara, fiind astfel rimless. Jetul de apa este directionat astfel..
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Ventilul click-clack este inclus si asigura o functionare facila si confortabila. Acesta se actioneaza printr-o simpla apasare pentru a deschide sau inchide scurgerea apei si este prevazut cu un sistem..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Pe langa sertar, acest lavoar mai are si un raft, perfect pentru asezarea obiectelor de igiena personala sau a altor accesorii necesare in baie. De asemenea, lavoarul este echipat cu o bara de suport pentru..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Cabina de dus dreptunghiulara cu usa culisanta este conceputa pentru a adauga un aer modern si elegant baii tale. Aceasta prezinta o intrare laterala si este formata dintr-o usa culisanta si un perete lateral...
Set Dus Termostat Negru
Set Dus Termostat Negru

Setul de dus incastrat are un finisaj satinat foarte eficient si este disponibil intr-o culoare neagra sofisticata. Carcasa rotunjita si liniile moderne caracteristice colectiei completeaza aspectul general..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Aceasta oglinda este disponibila in mai multe dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra. Variantele de dimensiuni includ 50 x 65 cm, 60 x 65 cm, 70 x 65 cm, 80 x 65 cm si..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Aceasta baterie pentru cada sau dus este produsa de o marca poloneza renumita, ceea ce garanteaza calitatea si durabilitatea produsului. Bateria beneficiaza de o garantie impresionanta de 7 ani, care iti..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.