Clapeta Rezervor Wc Sticla

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Clapeta Rezervor Wc Sticla, un produs Alcaplast. Clapeta rezervor wc crom, stripe pentru rezervoarele incastrate clapeta rezervor wc crom, stripe mecanismul complet integrat in perete clapeta depas este putin faianta actionare dubla compatibil toate cadrele montaj si rezervoarele incastrate intretinerea detergenti obisnuiti utilizati in gospodarie obiecte sanitare si accesorii baie rezistenta la razele uv si influente externe manopera precisa tehnologie laser alunox, tratament suprafata care previne depunerea amprentelor aluminiu anodizat, otel inoxidabil clapeta fixarea cadrului clapetei actionare clema filet cadru kit adaptor mecanismul actionare al valvei clatire. Categoria Rezervoare Wc. Pentru preturi avantajoase vezi Rezervoare Wc Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Ventilul click-clack este inclus si asigura o functionare facila si confortabila. Acesta se actioneaza printr-o simpla apasare pentru a deschide sau inchide scurgerea apei si este prevazut cu un sistem..
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Setul vasului de WC suspendat cu rezervor incastrat si clapeta de actionare neagra este un produs fabricat de o marca poloneza, care vine cu o garantie de 10 ani. Totodata, este important de mentionat..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Pentru a asigura o functionare adecvata a lavoarului, acesta vine echipat cu un sifon de tip G 1 1/4 inch, fabricat din PVC. Acest sifon este special conceput pentru spatii reduse si dispune de o constructie..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Oglinda dreptunghiulara cu iluminare LED si dezaburire este un echipament de calitate superioara, special conceput pentru a fi montat suspendat, pe perete. Este prevazuta cu o iluminare din doua parti,..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Montajul cabinei este reversibil, ceea ce inseamna ca poate fi montata atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga. Acest aspect permite adaptabilitate in functie de designul si nevoile baiei dvs...
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Bateria este echipata cu un cartus ceramic de 35 mm, care ofera o functionare lina si rezistenta in timp. Tipul de comutator al bateriei este de presiune cu un blocaj, ceea ce permite reglarea usoara a..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Sticla folosita este securizata si transparenta, avand o grosime de 10 mm pentru partile fixe si 8 mm pentru partea mobila. Feroneria este metalica, de culoare cromata si lucioasa, iar profilul de sustinere..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.