Cabina Dus Sticla Patrata Neagra

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Cabina Dus Sticla Patrata Neagra, un produs Mediterraneo. Cabina dus sticla patrata neagra, mediterraneo, hector cabina dus patrata, intrare pe colt, formata din doua usi glisante si pereti laterali. cabina. se monteaza pe pardoseala sau pe cuva dus de. specificata in denumire se refera la cuvei dus pe care se poate monta cabina. interval reglaj. sticla securizata transparenta grosime. profil aluminiu, crom, usor montat. usi inchidere magnetica. role duble glisare usii. bara stabilizatoare sus. se livreaza un singur ambalaj. cadita inclusa. Sticla securizata ticla tratata special, se sparge in bucati mici, care sunt mai putin susceptibile provoca vatamari sau daune decat sticla nesecurizata. Categoria Cabine Dus. Pentru preturi avantajoase vezi Cabine Dus Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Bateria este fabricata din alama sanitara, un material de inalta calitate, rezistent la coroziune si la actiunea substantelor chimice din apa uzata. Acest material asigura o durabilitate excelenta a produsului..
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Unul dintre principalele avantaje ale acestui set este tehnologia Clean On utilizata in fabricarea vaselor WC. Acestea nu au o rama interioara, fiind astfel rimless. Jetul de apa este directionat astfel..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoarul pentru baie pe blat si consola de sustinere cu sertar este o optiune ideala pentru a aduce un aspect modern si functional in baia dvs. Dimensiunile sale compacte si designul elegant il fac potrivit..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Culoarea luminii produse de LED este alb neutru, avand o temperatura de 4200 K, creand astfel un ambient placut si natural in baia dumneavoastra. Oglinda este de forma dreptunghiulara, cu margini bine..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Cabina dus sticla cu usa batanta este o alegere excelenta pentru orice baie, oferind o alternativa moderna si eleganta la cortina de dus traditionala. Aceasta cabina este formata dintr-o usa batanta si..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Aceasta baterie pentru cada sau dus are o culoare neagra, care se potriveste perfect cu orice stil de baie modern. Este disponibila si in culorile crom si alb, pentru a se potrivi cu preferintele si designul baii tale...
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Aceasta cabina de dus are o inchidere magnetica, asigurand astfel o etanseitate maxima si evitand scurgerile de apa. Usa culisanta este rabatabila, facilitand astfel curatarea si intretinerea usoara...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.