Cabina Dus Sticla Culisante Rotund

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Cabina Dus Sticla Culisante Rotund, un produs Dalet. Cabina dus pe colt semirotunda round forma semirotunda sau sticla securizata geamurile acoperite aqua perle protectia aquaperle sticlei reduce depunerile murdarie si calcar. cazul sticlei tratate aqaperle,apa se prelinge sub forma picaturi,n plan pe suprafata sticlei. Categoria Cabine Dus. Pentru preturi avantajoase vezi Cabine Dus Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

In ceea ce priveste garantia, bateria bideu beneficiaza de o garantie de 7 ani, oferind astfel un nivel inalt de incredere in calitatea si durabilitatea produsului. Aceasta perioada acopera eventualele..
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Setul vasului de WC suspendat cu rezervor incastrat si clapeta de actionare neagra este un produs fabricat de o marca poloneza, care vine cu o garantie de 10 ani. Totodata, este important de mentionat..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoarul pentru baie pe blat si consola de sustinere cu sertar are o dimensiune de 500x400x95 mm si este disponibil intr-o culoare de cadru negru. Cadrul este fabricat din metal, asigurand o rezistenta..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

O caracteristica importanta a acestei oglinzi este comutatorul mecanic, care permite controlul usor si rapid al iluminarii. Materialul principal folosit este sticla, oferind astfel un design elegant si durabil...
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Dimensiunea cabinei montate poate fi ajustata datorita intervalului de reglaj al elementelor cabinei. Partea fixa si batanta a usii se pot regla in limitele de 982-998 mm, in timp ce peretele lateral poate..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Aceasta baterie pentru cada sau dus este produsa de o marca poloneza renumita, ceea ce garanteaza calitatea si durabilitatea produsului. Bateria beneficiaza de o garantie impresionanta de 7 ani, care iti..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Aceasta cabina de dus dreptunghiulara cu usa culisanta 100x80 cm este potrivita pentru utilizarea in bai si utilizeaza materiale durabile si rezistente cum ar fi aluminiul si sticla securizata...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.