Cabina Dreptunghiulara Culisanta

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Cabina Dreptunghiulara Culisanta, un produs Mediterraneo. Cabina de dus dreptunghiulara cu usa culisanta este conceputa pentru a adauga un aer modern si elegant baii tale. Aceasta prezinta o intrare laterala si este formata dintr-o usa culisanta si un perete lateral.

Usa culisanta este compusa dintr-o parte fixa si una culisanta in prelungire. Partea culisanta a usii se deplaseaza pe o sina superioara, asigurand o alunecare perfect silentioasa in timpul deschiderii si inchiderii. Cabina are o inaltime de 200 cm si poate fi montata fie pe pardoseala, fie pe o cuva de dus cu dimensiunile de 100x80 cm sau 120x90 cm.

Dimensiunea cabinei montate rezulta din intervalul de reglaj al elementelor cabinei. Usa (partea fixa + cea culisanta) poate fi reglata in limitele de 988 - 1028 mm sau 1188 - 1228 mm, in functie de dimensiunea aleasa pentru cabina de dus. La fel, peretele lateral poate fi reglat in intervalele de 778 - 802 mm sau 882.5-897.5 mm, in functie de dimensiunea aleasa pentru cabina de dus.

Sticla folosita este securizata si transparenta, avand o grosime de 10 mm pentru partile fixe si 8 mm pentru partea mobila. Feroneria este metalica, de culoare cromata si lucioasa, iar profilul de sustinere este realizat din aluminiu si finisat intr-un aspect lucios.

Aceasta cabina de dus are o inchidere magnetica, asigurand astfel o etanseitate maxima si evitand scurgerile de apa. Usa culisanta este rabatabila, facilitand astfel curatarea si intretinerea usoara.

Montajul este reversibil, ceea ce inseamna ca cabina poate fi instalata atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a baii. De asemenea, este inclusa o bara stabilizatoare pentru a sprijini si a intari structura cabinei.

Aceasta cabina de dus dreptunghiulara cu usa culisanta 100x80 cm este potrivita pentru utilizarea in bai si utilizeaza materiale durabile si rezistente cum ar fi aluminiul si sticla securizata. Categoria Cabine Dus.
Pentru preturi avantajoase vezi Cabine Dus Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

In ceea ce priveste garantia, bateria bideu beneficiaza de o garantie de 7 ani, oferind astfel un nivel inalt de incredere in calitatea si durabilitatea produsului. Aceasta perioada acopera eventualele..
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Unul dintre principalele avantaje ale acestui set este tehnologia Clean On utilizata in fabricarea vaselor WC. Acestea nu au o rama interioara, fiind astfel rimless. Jetul de apa este directionat astfel..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoarul pentru baie pe blat si consola de sustinere cu sertar este o optiune ideala pentru a aduce un aspect modern si functional in baia dvs. Dimensiunile sale compacte si designul elegant il fac potrivit..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

O caracteristica importanta a acestei oglinzi este comutatorul mecanic, care permite controlul usor si rapid al iluminarii. Materialul principal folosit este sticla, oferind astfel un design elegant si durabil...
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Pentru a asigura o inchidere eficienta, cabina este prevazuta cu o inchidere magnetica. Aceasta asigura o etanseitate maxima si previne scurgerea apei in afara cabinei. Aceasta cabina de dus este potrivita..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Bateria este montata pe perete, ceea ce o face foarte practica si usor de utilizat. Clasa de debit a acesteia este de S - 15,1-19,8 l/min, ceea ce asigura un flux de apa abundent si consistent. Grupul..
Cada Baie Freestanding Retro
Cada Baie Freestanding Retro

Cada este rezistenta, nu se pateaza si nu se decoloreaza, iar suprafata sa impiedica acumularea impuritatilor. Are forma ovala si culoarea alba, avand dimensiunile de 175 x 72 x 78,5 cm. De asemenea, cada..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.