Baterie Freestanding

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Baterie Freestanding, un produs Foglia. Baterie cada frestanding montare pe pardoseala, bronz antichizat, negru, crome si alb montaj pe pardoseala alimentare din pardoseala pipa pivotanta furtun si para inclus forma rotunjita. Categoria Baterii Baie. Pentru preturi avantajoase vezi Baterii Baie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Pentru montaj, bateria este destinata exclusiv pentru bideuri si poate fi instalata usor si rapid. Dispune de un furtun de conectare cu o lungime de 350 mm, asigurand o flexibilitate optima in instalare...
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Setul include rezervorul incastrat, vasul de WC, capacul cu inchidere lenta si clapeta de actionare. Produsul este disponibil in culori alb si negru, iar finisajul poate fi mat sau lucios. Materialele..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoarul pentru baie pe blat si consola de sustinere cu sertar este o optiune ideala pentru a aduce un aspect modern si functional in baia dvs. Dimensiunile sale compacte si designul elegant il fac potrivit..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Oglinda dreptunghiulara cu iluminare LED si dezaburire este un echipament de calitate superioara, special conceput pentru a fi montat suspendat, pe perete. Este prevazuta cu o iluminare din doua parti,..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Daca alegeti sa montati cabina direct pe pardoseala, se recomanda utilizarea unei rigole sau a unui sifon de pardoseala. In acest caz, intreaga zona de dus trebuie impermeabilizata pentru a preveni scurgerea..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Bateria este echipata cu un cartus ceramic de 35 mm, care ofera o functionare lina si rezistenta in timp. Tipul de comutator al bateriei este de presiune cu un blocaj, ceea ce permite reglarea usoara a..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Montajul este reversibil, ceea ce inseamna ca cabina poate fi instalata atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a baii. De asemenea, este inclusa o bara stabilizatoare pentru a sprijini si a intari structura cabinei...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.