Baterie Bideu Incastrata Neagra

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Baterie Bideu Incastrata Neagra, un produs Dalet. Baterie bideu incastrata para dus neagra ron contine corpul ingropat si cartus ceramic kerox si aerator neoperl. Compus din para dus igienic, furtun siliconic si baterie monocomanda. Categoria Baterii Baie. Pentru preturi avantajoase vezi Baterii Baie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

In ceea ce priveste garantia, bateria bideu beneficiaza de o garantie de 7 ani, oferind astfel un nivel inalt de incredere in calitatea si durabilitatea produsului. Aceasta perioada acopera eventualele..
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Montarea acestui set se face in mod incastrat si suspendat, oferind un aspect modern si minimalist in baie sau toaleta. Setul de montare este inclus in pachet, astfel ca nu va trebui sa achizitionati piese..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Pe langa sertar, acest lavoar mai are si un raft, perfect pentru asezarea obiectelor de igiena personala sau a altor accesorii necesare in baie. De asemenea, lavoarul este echipat cu o bara de suport pentru..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

O caracteristica importanta a acestei oglinzi este comutatorul mecanic, care permite controlul usor si rapid al iluminarii. Materialul principal folosit este sticla, oferind astfel un design elegant si durabil...
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Dimensiunea cabinei montate poate fi ajustata datorita intervalului de reglaj al elementelor cabinei. Partea fixa si batanta a usii se pot regla in limitele de 982-998 mm, in timp ce peretele lateral poate..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Aceasta baterie pentru cada sau dus are o culoare neagra, care se potriveste perfect cu orice stil de baie modern. Este disponibila si in culorile crom si alb, pentru a se potrivi cu preferintele si designul baii tale...
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Usa culisanta este compusa dintr-o parte fixa si una culisanta in prelungire. Partea culisanta a usii se deplaseaza pe o sina superioara, asigurand o alunecare perfect silentioasa in timpul deschiderii..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.