Sistem Taiere Placi Ceramice Cutter

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Sistem Taiere Placi Ceramice Cutter, un produs Rubi. Sistemul de taiere este proiectat special pentru taierea placilor ceramice de dimensiuni mari, avand o lungime maxima de 360 cm. Acest sistem este ideal pentru taierea placilor dure de portelan cu o grosime intre 3 si 10 mm. Unul dintre avantajele acestui sistem este taietura dreapta, fara devieri sau abateri. Aceasta asigura o taiere precisa si uniforma a placilor.

De asemenea, sistemul ofera o rupere progresiva a placii, ceea ce reduce riscul ruperii accidentale. Acest aspect este deosebit de important cand se lucreaza cu placi ceramice delicate sau fragile.

Roata de taiere inclusa in acest sistem are un diametru de 22 mm si este denumita Roata de taiere Extreme. Aceasta asigura o taiere eficienta si precisa a placilor, chiar si in cazul celor mai dure si rezistente.

Setul contine 4 ghidaje de 110 cm fiecare, care permit lucrul cu placi de dimensiuni mari si asigura stabilitate in timpul taierii. Sistemul de taiere gliseaza pe aceste ghidaje, facilitand procesul de taiere.

Pentru a fixa sistemul de taiere in siguranta pe placa ceramica, setul include si 3 ventuze. Acestea asigura aderenta perfecta intre sistemul de taiere si placa ceramica, evitand alunecarea si reducand riscul de accidente.

Pentru a finaliza procesul de taiere, setul include si un cleste special pentru ruperea placilor cu o grosime de pana in 10 mm. Pentru a transporta si depozita sistemul de taiere si accesoriile sale in siguranta, setul este livrat intr-o geanta de transport din nylon rezistenta. Aceasta geanta asigura protectia si organizarea echipamentului intr-un mod convenabil si usor de transportat. Categoria Scule Placi.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Placari Finisaje:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Constructia in 4 puncte asigura o stabilitate ridicata, astfel incat masina sa fie stabila in timpul utilizarii. Exista o lampa de control care anunta inceperea utilizarii, pentru a evita accidentele nedorite...
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Setul de livrare al masinii include o cheie tubulara de 17 mm si o valiza de transport pentru a pastra masina in siguranta si usor de transportat. Nu include insa un disc diamantat, acesta trebuind achizitionat separat...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.