Trusa Electrican

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Trusa Electrican, un produs Mobius. Component combinate. Che reglabicu. Pisemirotun semifin mane bimat. Ciocan lacatuser g. Clest combinat cr. Manson bimaterial. Clest dezizolat cr. Manson bimaterial. Clest cr. Manson bimaterial. Fo pentru taiat conductor max. Set loc xagona. Surubeln scurt ph. Surubeln scurt. surubelnpozidriv pz. surubelnphilli ph. surubelnpentr electricieni. Det surubeln toare, geant din mater text. Categoria Trusa Scule. Pentru preturi avantajoase vezi Trusa Scule Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Unelte Mana Mob Ius:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Dimensiunea mesei fierastraului este de 493 x 300 mm, iar inaltimea de trecere maxima este de 155 mm. Latimea de taiere maxima pe care o poate realiza acest fierastrau cu banda este de 305 mm. Fierastraul..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul este prevazut cu roti semi-pneumatice mari, care faciliteaza transportul. Dispune de un display si de controale digitale, care permit setarea si monitorizarea parametrilor de functionare...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.