Teodolit Electronic Laser

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Teodolit Electronic Laser, un produs Nivel System. Teodolit electronic spot laser nivel system teodolitul electronic nivel system un echipament masurare precizie secunde, care se pot determina uor direcia, unghiuri sau declivitai. unul din cele mai importante echipamente masurare folosite pe santier, caracterizat constructie robusta, intalnita des la acest echipamente. model are printre altele, afisare pe ambele fete mar este confortul. compensatorul uniaxial permite sau lucrati usor in zone unde terenul stabil, fara fi nevoie sau monitorizati constant calarea echipamentului pe punctul lucru. masuratori precise sistemul modern citire cercului orizontal permite utilizarea rapida echipamentului, imediat dupa fost scos din cutie, nivela torica faciliteaza calarea rapida teodolitului. utilizarea in conditii socuri si vibratii unele modele sunt dotate compensator lichid, care permite utilizarea teodolitului chiar si in apropierea utilajelor grele care pot transmite vibratii solului. usor utilizat teodolitul usor d Categoria Echipamente Masurat. Pentru preturi avantajoase vezi Echipamente Masurat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Masurat:
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Aceasta masina ofera adancimi mari de frezare la o greutate redusa, ceea ce o face usor de manevrat si controlat. Reductorul si aparatoarea masinii sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, asigurand..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat genereaza un nivel de zgomot de aproximativ 82 dB LWA. Greutatea neta a masinii este de 49,2 kg, iar greutatea bruta este de 56 kg. Aceasta are dimensiunile de 520 mm..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, ciocanul rotopercutor are dimensiuni de 599 x 149 x 287 mm si o greutate de 10.9 kg conform standardelor EPTA. Acesta vine cu un cablu de alimentare de 4 metri..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.