Suport Placute

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Suport Placute, un produs Rubi. Suport tampon rubi suport velcro tampoane, placi diamantate si lana metalica. Se pot folosi masina electrica rubilim. Categoria Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli. Pentru preturi avantajoase vezi Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Lustruit Pardoseala:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Aceasta poate lucra cu materiale cu grosimea cuprinsa intre 3 si 155 mm. Nivelul presiunii acustice este de 85 dB(A), in timp ce nivelul de putere sonora este de 98 dB(A). De asemenea, greutatea masinii..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Setul de livrare al masinii include o cheie tubulara de 17 mm si o valiza de transport pentru a pastra masina in siguranta si usor de transportat. Nu include insa un disc diamantat, acesta trebuind achizitionat separat...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este o unealta puternica si precisa, care asigura o pornire lenta si protejeaza masina si reteaua electrica. Cu functii si caracteristici aditionale, cum ar fi reglarea confortabila..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.