Strung Lemn

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Strung Lemn, un produs Bernardo. Strung lemn modelul acesta strung poate fi oricand echipat optional extensie bati poza si utilizare, acest strung adecvat este sugarii casnici ambitiosi turatii ax rot cursa pinolei distanta dintre varfuri distanta dintre varfuri extensie strunjire p este bati strunjire p este suport trepte filet ax, con ax papusa mobila masina optim utilizatorii casnici ambitiosi. Papusa mobila robusta receptie si levier actiune rapida. Constructie stabila munca lipsita vibratii. Elemente control si intrerupatoarele sunt montate pe partea din fata masinii. Masina echipata suport cutit si platan fixare de. larga accesorii aplicatii extinse. Suport cutite usor montat ajutorul levierului actiune rapida. Accesorii suport cutit. Platan fixare. Suport piesa varfuri. Varf mobil fixare. Scule lucru. Categoria Utilaje Prelucrare Lemn.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Utilaje Prelucrare Lemn:
Masina Combinata Universala
Masina Combinata Universala

Hota de aspirare incorporata permite eliminarea eficienta a aschiilor, asigurand curatenie in zona de lucru. Aceasta are un racord cu diametrul de 100 mm, potrivit pentru degrosare...
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina are o greutate de 3,7 kg, ceea ce o face usor de manevrat si greu de utilizat pe termen lung. Usurinta de utilizare si manevrabilitatea sunt sporite de agatatoarele de curea, care permit utilizatorului..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Lungimea de unda a fasciculului luminos este de 515 nm / 650 nm, ceea ce asigura un nivel optim de vizibilitate. In plus, nivela laser dispune de 3 moduri de selectare a luminozitatii: economic, normal..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.