Slefuitor Excentric

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Slefuitor Excentric, un produs Festool. Slefuitor ergonomic maner ambidextru, acumulatori. Mobil si fara efort fizic fara cablu si furtun, ergonomie perfecta, constructie redusa si masa numai, pachetul acumulatori ergo in combinatie motorul fara perii asigura la fel rezistent si fara intreruperi datorita pachetului acumulatori capacitatea, ah, care functioneaza un timp mai indelungat decat cel incar care timp functionare nelimitat pentru regimul electric functionare permanenta, pachetul acumulatori poate fi inlocuit adaptorul retea plug it inclus in set si disponibil ca accesori conditii lucru fara praf si sanatoase sacul colectare prafului longlife din geotextil este durata viata utila indelungata sau in combinatie un aspirator mobil mai putina prelucrare ulterioara to slefuire modalitate menajanta lungul suprafetelor ferestrelor, ramelor si inserturilor lefuire fara cablu unde disponibil un racord electric sau disponibil numai un efort exemplu, in zona exterioara, pe schela lucr Categoria Masini Slefuit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Slefuit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Unul dintre avantajele principale ale acestui ciocan demolator este motorul fara perii, care asigura un timp maxim de folosire intre servisari. Acest lucru elimina necesitatea de a opri lucrul pentru a..
Set Powerpack
Set Powerpack

Valiza de transport tip carucior este o valiza robusta, rezistenta la socuri si apa, cu manere retractabile si roti, care faciliteaza transportul tuturor produselor. Setul PowerPack functioneaza cu alimentare..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta, ciocanul rotopercutor este echipat cu indicator LED pentru schimbarea perilor si un indicator LED pentru probleme electrice. Aceste functii ii permit utilizatorului..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Acest fierastrau circular de masa este echipat cu o functie de soft start, care asigura o pornire lenta a masinii pentru a proteja atat masina, cat si reteaua electrica. De asemenea, are si o frana de..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.