Pistol Silicon

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Pistol Silicon, un produs Milwaukee. Pistol aplicare silicon acumulator performante bune orice adezivi si la temperaturi scazute. Caracteristica anti picurare previne scurgerile nedorite atunci cand tragaciul eliberat. Redlin cel mai avansat sistem electronic, performante digitale unice, sistem asigura protectia la suprasarcina, asigurand durata utilizare crescuta. Redlithi cel mai durabil acumulator, ori timp utilizare, functioneaza si la c. Monitorizarea individuala celulelor asigura incar carea optima acumulatorilor, prelungind durata viata. Indicator al gradului incar care al acumulatorului. Se livreaza fara acumulatori. Specificaii valori acumulator ion. acumulator acumulator, ah. acumulator b. Forta impingere. Reglarea vitezei trepte. Capacitatea cartusului greutate. Categoria Pistoale Silicon.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Cu o frecventa de lovire de 1.300 bpm, ciocanul asigura o productivitate maxima in toate aplicatiile de demolare. Indiferent daca lucrati pe un santier sau intr-un mediu industrial, puteti conta pe acest..
Set Powerpack
Set Powerpack

Masina de insurubat cu impact are o turatie reglabila la mersul in gol intre 1700/2000/2500/2000 rpm si o rata de impact intre 2400/2600/3100/2600 ipm. Cuplul maxim variaza intre 40/120/300/120 Nm. Este..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj este construita pentru a fi rezistenta si fiabila in timp, chiar si in conditii grele de lucru. Aceasta poate fi utilizata pentru realizarea de gauri..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular este echipat si cu tehnologia DXT (Deep and eXact cutting Technology), care asigura taieri precise si line. Taierile inclinate sunt usor de realizat datorita posibilitatii de reglare..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Masina de debitat tije filetante fara acumulator este echipata cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica asigura un flux de lucru eficient..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.