Pistol Nituit

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Pistol Nituit, un produs Rodcraft. Pistol pneumatic nituit, mare, robust si puternic, manerul imbracat in cauciuc si constructie usor intretinut. un loc lucru ergonomic echilibror greutate. Prevazut recipient mare, transparent in care colecteaza tijele niturilor. sistem pneumo hidraulic durabil si conector la sursa aer care se rot este impiedica rasucirea furtunului. Se livreaza duze diferite si accesori special niturile bolt. Se poate utiliza si nituri bude pana la. si un set bacuri suplimentar. it duza forta interior furtun axbxc consum aer intrare aer zgomot lp vibratii kg cursa inch, bolt bulb, bolt. Fi, inox si alte materiale mai moi otel si alte materiale mai moi psi filet interior. Categoria Scule. Pentru preturi avantajoase vezi Scule Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este echipamentul perfect pentru realizarea de masuratori precise in diverse proiecte de constructii sau amenajari interioare. Unul dintre punctele sale..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.