Nivela Laser Digital Trepied

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Nivela Laser Digital Trepied, un produs Nivel System. Instrument versatil si multifuncional efectuarea lucrarilor in interiorul incaperilor raza laser vizibila, roie cat in spaii deschise senzor digital. Aparatul determina planul orizontal, inclinat, vertical dupa rotirea acestuia grade. destinat unei gamede constructii datorita dispozitivului centrare. Atuul produsului durabilitatea, rezistena la condiiile meteorologice bateriile eficiente, oferind funcionare continua pe teren. Echipamentul usor operat, interfata lcintuitiva, avand si posibiliatea fi operat din telecomanda. raza vizibila ochiul liber raza roie atat intensa incat fasciculul proiectat pe obiect vizibil in mod clar la distana caiva gama mai mare lucru senzorul laser permite lucrul in aer liber la distana, imbunataete nivelarea crete precizia lucru in plan inclinat fasciculul laser poate fi inclinat in una sau doua direcii in limita si datorita acesteia, determinarea pantelor se face manual fara fi nevoie sau se calculeze laser in orice direc Categoria Echipamente Masurat. Pentru preturi avantajoase vezi Echipamente Masurat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Masurat:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Fierastraul este alimentat la o tensiune de 230 Volt ?i are o putere motor de 750 W. Viteza motorului este de 1400 rpm, iar diametrul rolei este de 305 mm. Viteza de taiere poate fi reglata intre 300 si 800 m/min...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul are un design ergonomic care faciliteaza manevrarea si transportul. Poate fi utilizat in diverse domenii, precum constructii (case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport),..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.