Masina Profesionala Taiat

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Profesionala Taiat, un produs Montolit. Masina profesionala de taiat cu disc 250 mm are o lungime maxima de taiere de 1310 mm si o adancime de taiere de 105 mm. Grosimea de taiere poate fi reglata intre 0 si 50 mm. Masina este echipata cu un disc de taiere de 250 mm, care are un diametru de prindere de 25.4 mm.

Motorul masinii functioneaza la o tensiune de 230 V si frecventa de 50 Hz, avand o putere de 2,2 kW. Masina este prevazuta cu o pompa de apa submersibila pentru racirea si lubrifierea discului de taiere. De asemenea, este inclus un vas pentru colectarea apei rezultate in urma taieturilor.

Masina de taiat dispune de posibilitatea de a bloca placile pentru a asigura o precizie sporita in procesul de taiere. Picioarele masinii sunt pliabile si echipate cu roti, astfel incat masina poate fi usor mutata de o singura persoana.

Rigla de masurare a masinii este reglabila si permite masurarea precisa a placilor. Greutatea masinii este de 85 kg, ceea ce asigura o stabilitate excelenta in timpul utilizarii. Categoria Masini Taiat Gresie Faianta.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Taiat Gresie Faianta:
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste setul de livrare, acesta include un limitator de adancime, un surub M4x10, o masca de protectie si seturi de lame de taiere pentru diferite dimensiuni de filet. Este important de mentionat..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfeca electrica de taiat tabla ondulata cu acumulatori este un instrument profesional si puternic, conceput pentru taierea precisa a diverselor tipuri de table, inclusiv cele plane, ondulate si trapezoidale...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.