Masina Taiat Gresie Faianta

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Taiat Gresie Faianta, un produs Rubi. Masina electrica taiat gresie si faianta masa lung. taiere umeda apa. Taietor portabil, finisaje renovari. faiana, gresie alte materiale. taierea placilor ceramice varianta varianta utilizare usoara. Disc diamantat inclus. Diametrul interior al discului, motor monofazat. Cabl electric, masa pliabila taiere pana la opritor lateral taieri repetitive ghid taieri la ยบ. Categoria Masini Compacte Taiat Placi.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Tehnica Diamantata:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o alegere excelenta pentru cei care cauta unelte puternice si fiabile pentru lucrari de constructii si renovari. Cu caracteristicile sale avansate si performantele ridicate,..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina de strans cu impact cu doi acumulatori este echipata cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa lucreze..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.