Masina Frezat

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Frezat, un produs Festool. Masina multifunctionala mica, sarcini delicate. redusa si operare singura mana maner operare usoara singura mana blocaj ax schimbari rapide ale cutitului frana actiune rapida imbunatatita reglarea adancimii frezare in pasi control electronic adaptarea la tipul materialului lucru si monitorizarea temperaturii aspirarea aschiilor integrata in placa sprijin masinii frezat rotunjirea, sanfrenarea, faltuirea si profilarea muchiilor frezarea sus fittingurilor metal frezarea canalelor in peretii din spate sau frezarea sus baghetelor coada randunica sau frezarea gips cartonului sistemul ghidare tehnica pe cant realizarea randurilor gauri in dulapuri utilizand sistemul gauriri in serie stilizarea imbinarilor lemn sistemulpentr imbinari sablon articole incluse bucsa elastica prindere opritor lateral, scule operare, ambalaj carton. consumata turatia mers in gol min, bucsa elastica tensionare cursa frezare reglaj fin frezare freza racord asp Categoria Masini Frezat. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Frezat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Un alt avantaj practic este lungimea cablului de alimentare de 6 m, care permite lucrul intr-un spatiu de pana la 113 m2 fata de o sursa de energie. Ciocanul demolator cu motor fara perii, modelul este..
Set Powerpack
Set Powerpack

Polizorul unghiular are o turatie la mersul in gol de 8500 rpm si este prevazut cu frana. Este dotat cu un comutator Deadman si o piulita cu flansa pentru schimbarea rapida a discului. Diametrul maxim..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

In ceea ce priveste nivelurile de zgomot, nivelul presiunii acustice in mersul in gol este de 91 dB(A), iar nivelul puterii sonore in mersul in gol este de 100 dB(A). Vibratiile produse de fierastrau sunt..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Setul de livrare al masinii include o cheie tubulara de 17 mm si o valiza de transport pentru a pastra masina in siguranta si usor de transportat. Nu include insa un disc diamantat, acesta trebuind achizitionat separat...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este o unealta puternica si precisa, care asigura o pornire lenta si protejeaza masina si reteaua electrica. Cu functii si caracteristici aditionale, cum ar fi reglarea confortabila..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.